Παρέμβαση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην τοπική κοινωνία Λευκίμμης Κέρκυρας διοργανώνουν η περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο δήμος Κέρκυρας και το πρόγραμμα θεραπείας για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους «ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» για το θέμα της απεξάρτησης και της αντιμετώπισης του προβλήματος, ιδίως στην εφηβεία.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη μπάντα της Στροφής, ένα νεανικό σχήμα που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό της κοινότητας και το οποίο αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας με την κοινωνία. Η μουσική που θα παίξουν περιλαμβάνει ένα ρεπερτόριο ροκ μουσικής και έντεχνων ελληνικών ακουσμάτων.
Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 επίσης στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η παρέμβαση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ανοιχτή προς το κοινό με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Η συμβολή του σχολείου, της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ».
Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης του Γυμνασίου Λευκίμμης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε τις ηλεκτρονικές σελίδες της Κοινότητας www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi