Το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στην Αθήνα θα στολίσουν και εφέτος οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τις συγκοινωνίες Αθηνών.
«Τα φετινά Χριστούγεννα γινόμαστε ακόμη περισσότεροι και συγκεντρώνουμε πιο πολύ γάλα από ποτέ. Με τη συνδρομή των Συγκοινωνιών Αθηνών, το δέντρο από γάλα που τόσο αγαπήσαμε μετακομίζει στον χώρο πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό του μετρό Σύνταγμα και απλώνει τα κλαδιά του στους σταθμούς Ελληνικό και Πειραιάς» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Γιατροί του Κόσμου.
Ετσι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου από τις 09:00 ως τις 21:00 στους τρεις σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού θα στηθεί μια χριστουγεννιάτικη γιορτή διαφορετική από τις άλλες. «Αντί για στολίδια όμως για τον στολισμό του ιδιαίτερου αυτού δέντρου μπορείτε να φέρετε μαζί σας τουλάχιστον ένα κουτί γάλα για να φτιάξουμε όλοι μαζί το πιο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης. Ένα δέντρο από γάλα για όλα εκείνα τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη και που ονειρεύονται, πως φέτος ο Αϊ Βασίλης μπορεί να τους φέρει ένα ζεστό ποτήρι γάλα» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Άλλα είδη που θα μπορούσατε να φέρετε μαζί σας είναι: γάλα (κουτιά εβαπορέ), βρεφικό γάλα σκόνη, παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη.
Το δέντρο των Γιατρών του Κόσμου θα στολίσουν αγαπημένοι ηθοποιοί μέσα από ένα ξεχωριστό δρώμενο που θα λάβει χώρα στις 19.00 στο μετρό του Συντάγματος. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Εβελίνα Παπούλια, Γιώργος Καπουτζίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ορφέας Αυγουστίδης, Γιάννης Στάνκογλου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Νίκος Περάκης.