Η κόρη του Γιώργου Βογιατζή και της Ιταλοαμερικανίδας Nάντιας Κασίνι, Κασσάνδρα, φοράει κοσμήματα Chopard. (Φωτογραφία: studio panoulis)

Η εικόνα της Ατζελίνα Ζολί να «βυθίζεται» στα γαλάζια νερά της Σαντορίνης έχει μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό εκατομμυρίων θαυμαστών της σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εκρηκτική, καλλίγραμμη Αντζελίνα, το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου ήταν η περίφημη Λάρα Κροφτ. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Η Ζολί έβγαλε τις μαύρες δερμάτινες φόρμες και τα sexy μπικίνι.

Η τελευταία της φωτογράφιση για το εξώφυλλο του εορταστικού «Vanity Fair» βγάζει προς τα έξω μια γυναίκα απόλυτα chic η οποία φωτογραφίζεται από τον Μάριο Τεστίνο, τυλιγμένη σε πανάκριβα λευκά υφάσματα. Η Ζολί σύμφωνα με το παγκοσμίου φήμης περιοδικό, είναι η γυναίκα της χρονιάς που φεύγει και γιατί όχι και αυτής που έρχεται. Ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, επιχειρηματίας, μα πάνω από όλα αφοσιωμένη σύζυγος και εξαιρετική μητέρα έξι παιδιών. Κοιτάζω τα μάτια της Ζολί. Το χρώμα τους είναι απροσδιόριστο. Κάτι μεταξύ μπλέ, γκρι και γαλαζοπράσινου. Κάπου θυμίζουν τον βυθό της Σαντορίνης. Μάτια διεισδυτικά sexy, σαγηνευτικά. Η Αντζελίνα αν και τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται «ανησυχητικά αδυνατισμένη» παραμένει η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο. Μια big star παντρεμένη με έναν επίσης τεράστιο star του Hollywood. Η Ζολί χαίρεται τη ζωή της ως κυρία Πιτ. Απολαμβάνει την καθημερινότητά της στο πλευρό αυτό του απίθανα ωραίου άντρα ο οποίος εγκατέλειψε την μάλλον ξενέρωτη Τζένιφερ Άνιστον για να πέσει στα σατέν σεντόνια του κρεβατιού της.

Υπογραφές σε λευκό μετάξι

Στην νέα της φωτογράφιση, το πρώην «άγριο κορίτσι» του Hollywood φοράει λευκά πουκάμισα και μακριά κολλητά φορέματα. Σε μία από τις λήψεις φέρνει το χέρι στο λαιμό της. Το πουκάμισο του οίκου Max Mara είναι μάλλον συντηρητικό. Το συνοδεύει με παντελόνι Halston. Σε μια άλλη φωτογραφία φοράει μακριά λευκή τουαλέτα Burberry Prosum. Κολλάει στο σώμα σαν γάντι. Η πλάτη είναι ανοιχτή αφήνοντας έτσι να «φανεί» το τατουάζ της. Έπειτα ξαπλώνει σε ένα γκρίζο καναπέ. Η σατέν λευκή ρόμπα Perla αποκαλύπτει τις ατελείωτες γάμπες της. Το πιο sexy φόρεμά της όμως είναι αυτό με την υπογραφή Cucci. Η ανοιχτή πλάτη στολίζεται με κρύσταλλα και στρας.

Ο Τestino δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Μπροστά του βρίσκεται μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες stars του Hollywood.

«Αισθάνομαι διαφορετικά. Ναι είναι διαφορετικό. Είναι υπέροχο αυτό το συναίσθημα υποστηρίζει η star. Είναι όμορφο να είσαι σύζυγος τονίζει».

Τα Χριστούγεννα των παιδιών

Η Ζολί σκηνοθέτησε το «Unbroken» (βασισμένο στο βιβλίο της Laura Hillenbrand, μια βιογραφία του Louis Zamperini). Η Αντζελίνα θα αφιερώσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στα έξι παιδιά της. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σταματούν για μερικά 2ώρα. Η βίλα της οικογένειας στο Λος Άντζελες είναι ήδη στολισμένη σε υπερβολικό βαθμό. Ολόκληρο το σπίτι μοιάζει με ένα τεράστιο αστραφτερό γιορτινό μπαλόνι! Η οικογένεια δεν αποκαλύπτει αν θα περάσει τα Χριστούγεννα στο Άσπεν του Κολοράντο ή σε κάποιο εξωτικό νησί. Τα έξι άτακτα παιδιά της περιμένουν με ανυπομονησία τις αποφάσεις της εκθαμβωτικά ωραίας μαμάς και του sexy, καλογυμνασμένου μπαμπά Μπραντ. Το μόνο που εύχεται η Ζολί είναι να μην επιλέξουν το ίδιο μέρος για διακοπές η πρώην κυρία Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον και ο σύντροφός της. Οι δυό γυναίκες δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. Η Τζένιφερ δεν ξέχασε ποτέ ότι η Αντζελίνα της έκλεψε τον Μπράντ. Η Ζολί από την άλλη πλευρά αισθάνεται έντονο εκνευρισμό όταν ο Πιτ αναφέρεται στην πρώην του ως «το καλό κορίτσι με τα πλούσια χρυσά μαλλιά». Αν η Ελληνικής καταγωγής Άνιστον του είχε χαρίσει ένα παιδί ίσως να μην είχε πέσει στην αγκαλιά της άτακτης Ζολί…

Το Making Xmas και η Ελένη

Θεόδωρος Παντής από το Golden Hall μαζί με την Ελένη Μενεγάκη (Φωτογραφία: papadakis press)

Και αν τα έξι τρισχαριτωμένα παιδάκια του ζεύγους Ζολί-Πιτ, περιμένουν τον Άγιο Βασίλη να τους προσφέρει τα δώρα τους «τρυπώνοντας» στην καμινάδα της έπαυλης του Λος Άντζελες, η Ελένη Μενεγάκη χάρισε ασταφτερά χαμόγελα σε δεκάδες μικρούς της φίλους.

Μαργαρίτα Αθανασίου και Κώστας Μαρτάκης (Φωτογραφία: papadakis press)

Πολλά παιδάκια αλλά και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο «Golden Hall» για την φωταγώγηση του Christmas tree. Η δημοφιλής παρουσιάστρια πάτησε το μαγικό κουμπί και αυτή την χρονιά.

Το show ξεκίνησε, τα αστέρια γεμάτα αστραφτερές κλωστές «έστελναν» εκτυφλωτική λάμψη γύρω. Το Making Xmas Magic τελείωσε αρκετή ώρα αργότερα. Στον προαύλιο χώρο η μορφή στο ογκώδες γλυπτό του διάσημου Κολομβιανού artist Φερνάντο Μποτέρο χαμογελούσε ικανοποιημένο.

Το «Golden Hall» στηρίζει φέτος το έργο της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».


Στην Θεσσαλονίκη με όλους τους stars

Οι Έλληνες ηθοποιοί, παρουσιαστές και μοντέλλα συναντήθηκαν σε μιά βραδιά πολλών αστέρων στην Θεσσαλονίκη. Η Βάνα Μπάρμπα, η Ζέτα Δούκα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ιωάννα Λίλη, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Νόνη Δούνια, ο Χάρης Βαρθακούρης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των κ.κ. Πέτρου Κρίτσαλη και Δημήτρη Βιτσαξάκη, δημιουργών του ιδιαίτερα δημοφιλούς στην Βόρεια Ελλάδα «ΔΙΑΦΑΝΟ» το οποίο προσθέτει καινούργια λαμπερά «αστέρια» στην αλυσίδα του. Η Ζέτα έδειχνε το ενδιαφέρον της γύρω από τη νέα συλλογή ρούχων. Η Βάνα Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας και μαμά μιας όμορφης κόρης στα είδη σπιτιού. Η πάντα εντυπωσιακή Νόνη, μοντέλλο και παρουσιάστρια συνοδευόταν από την κόρη και τον γιό της. Τα δύο χαριτωμένα παιδάκια βρίσκονταν συνέχεια πάνω από τα χρωματιστά, εκρηκτικά Χριστουγεννιάτικα δώρα. Η mother Νόνη δεν τους χάλασε το χατίρι…

Η ωραία Κασσάνδρα και τα διαμάντια Chopard

Η όμορφη κόρη του Γιώργου Βογιατζή και της Ιταλοαμερικανίδας Nάντιας Κασίνι έκλεψε την παράσταση στην πρώτη προβολή της κινηματογραφικής ταινίας με τίτλο «Πρόμαχος». Η επίσημη προβολή πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακροπόλεως παρουσία όλων των συντελεστών. Η πρωταγωνίστρια Κασσάνδρα η οποία ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες φορούσε σκουλαρίκια από χρυσό και διαμάντια και ένα ρολόϊ της σειράς «Happy sun» σε λευκό χρυσό με μπριγιάν, του διεθνούς φήμης οίκου chopard.