Πρόσληψη 1.232 γυμναστών στους δήμους με οκτάμηση σύμβαση

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 1.232 γυμναστών στους δήμους της χώρας, με οκτάμηνες συμβάσεις, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων άθλησης.

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 1.232 γυμναστών στους δήμους της χώρας, με οκτάμηνες συμβάσεις, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων άθλησης.
Ήδη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄, Αρ. Φύλλου 3161 /25 Νοεμβρίου 2014) η κοινή υπουργική απόφαση στην οποία περιλαμβάνεται ο κατάλογος με τις θέσεις ανά δήμο που ανοίγουν για πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής στους ΟΤΑ και στα Νομικά τους Πρόσωπα.
Η πρόσληψη αφορά Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) περιόδου 2014-15, όπως αυτές αξιολογούνται και εγκρίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του υπουργείου Πολιτισμού. Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα ΠΑγΟ υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας ως οκτώ μήνες.
Η απόφαση υπογράφεται από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο, τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Άθλησης κ. Ιωάννη Ανδριανό.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk