Κάρτες και Δώρα από τη Unicef για τα Χριστούγεννα του 2014

Με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η Unicef ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της με κεντρικό σύνθημα «Ανακαλύψτε το δώρο ζωής μέσα σε κάθε δώρο Uniccef».

Με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η Unicef ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της με κεντρικό σύνθημα «Ανακαλύψτε το δώρο ζωής μέσα σε κάθε δώρο Unicef».
Η συλλογή παρέχει στους φίλους της Unicef τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα. Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους, παιχνίδια, διακοσμητικά και ημερολόγια για το 2015. Επίσης υπάρχουν στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά άλλα από την πιο μικρή ηλικία.
Φέτος προτείνεται και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της Unicef.
Οι εταιρίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους τους φίλους αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων δείχνοντας συγχρόνως, την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα όπως ημερολόγια γραφείου,τοίχου, τσέπης, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.
Η Unicef, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.
Κάθε μέρα πεθαίνουν περισσότερα από 19.000 παιδιά. Κι όμως, πολλά από αυτά θα μπορούσαν να σωθούν. Τόσο στις πλούσιες όσο και στις φτωχές χώρες, τα φτωχότερα και πιο ευάλωτα παιδιά συνεχίζουν να στερούνται παρεμβάσεις σωτήριες για τη ζωή τους. Με τη βοήθειά όλων μας η Unicef μπορεί να δώσει ένα τέλος στους πρόωρους παιδικούς θανάτους από αποτρέψιμες αιτίες καθώς το δικαίωμα στην επιβίωση ανήκει σε κάθε παιδί.
Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 80150012345. Καθώς και στο 210 7255555
Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της Unicef μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Unicef.
Ακόμα τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν στα καταστήματα και στα περίπτερα της Unicef, όπως και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και στα ΕΛΤΑ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk