Θεατρική παράσταση από άστεγους για άστεγους στο ΚΥΑΔΑ

Η κοινωνική επανένταξη των αστέγων αποτελεί μέρος της αποστολής του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Η κοινωνική επανένταξη των αστέγων αποτελεί μέρος της αποστολής του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζεται την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014, από τη θεατρική ομάδα του ΚΥΑΔΑ, το έργο «Λα Mοσκέτα» του συγγραφέα Ρουτζάντε. Η θεατρική παράσταση θα παρουσιαστεί στις 10.00 π.μ. στο χώρο του Ξενώνα του ΚΥΑΔΑ.
Η οργάνωση αντίστοιχων προγραμμάτων στόχο έχει να ενθαρρύνει τους άστεγους να βγουν από την απομόνωση και να κινηθούν προς την κατεύθυνση της κοινωνικής συμμετοχής και επανένταξης. Στο παρελθόν ανάλογες παρουσιάσεις έχουν γίνει στο Μέγαρο Μουσικής και στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων.
Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα, ο δήμος και οι κάτοικοί της διατηρούν με κοινωνική ευαισθησία τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της ελληνικής πρωτεύουσας.
Στην παράσταση παίζουν οι Αγγελόπουλος Ανδρέας, Γάτου Μαρία, Γούγος Δημήτρης, Δεμοίρος Αντώνης, Μουστάκης Λάμπρος και Σαμόλης Μιχάλης, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του ηθοποιού και δασκάλου τους Παναγιώτη Δορλή, με θεατές τους ίδιους τους άστεγους φιλοξενούμενους του Ξενώνα, τους επιστήμονες που τους ενδυναμώνουν ψυχοκοινωνικά, την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk