Μποτιλιάρισμα το πρωί της Τετάρτης στην Κηφισίας από πτώση δέντρου

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί επί της Λεωφόρου Κηφισίας, καθώς σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων επί του κεντρικού οδικού άξονα. Ουσιαστικά, οι οδηγοί χρειάζονται περισσότερη από μία ώρα για να καλύψουν απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων, καθώς τα προβλήματα ξεκινούν από την Ερυθραία και φτάνουν στη Φιλοθέη.

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετώπισαν το πρωί της Τετάρτης οι οδηγοί επί της Λεωφόρου Κηφισίας, καθώς σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων επί του κεντρικού οδικού άξονα. Ουσιαστικά, οι οδηγοί χρειάστηκαν περισσότερη από μία ώρα για να καλύψουν απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων, καθώς τα προβλήματα ξεκινούσαν από την Ερυθραία και έφταναν στη Φιλοθέη.

Όπως αναφέρει η Τροχαία Αττικής, το πρόβλημα προέκυψε λόγω ενός δέντρου το οποίο έπεσε στο ύψος της Φιλοθέης, με αποτέλεσμα να κλείσουν δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας και να προκληθεί το μποτιλιάρισμα.

Μάλιστα, η κατάσταση επιδεινώθηκε λόγω της καραμπόλας στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα να είναι ουσιαστικά κλειστοί οι δύο βασικοί οδικοί άξονες από τα Βόρεια Προάστια προς το κέντρο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε στο Βήμα FM ο αντιδήμαρχος Φιλοθέης, το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν ένα πεύκο που βρίσκεται δίπλα στο δρόμο πήρε κλήση και οι αρμόδιες υπηρεσίες έπρεπε να κλείσουν τα δύο ρεύματα προκειμένου να το απομακρύνουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk