Σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, όπως στην Κυψέλη, για τον εντοπισμό της γιάφκας του Επαναστατικού Αγώνα και έχοντας οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου. Μάλιστα δύο από αυτά τα κλειδιά χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί για να μπουν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη το Σάββατο.

Παράλληλα εξετάζεται σοβαρά μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο Α. Σταμπούλος ήταν μαζί με τον Ν. Μαζιώτη στη ληστεία του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας που έγινε τον περασμένο Μάρτιο. Διαπράχτηκε μάλιστα συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου, ημέρα όπου σκοτώθηκε το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρος Φούντας το 2010 σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν παράλληλα και άλλες ληστείες στις οποίες φέρεται να έχει συμμετοχή ο Μαζιώτης προκειμένου να εντοπίσουν παρουσία του 31χρονου προφυλακισμένου, ο οποίος παραμένει στο Μεταγωγών.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα πορίσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων από τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε χώρους όπου ήταν ο Α. Σταμπούλος και ερευνήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο.