• Αναζήτηση
 • Ανάρτηση στη σελίδα του ΠαΣοΚ στο Facebook έριξε «λάδι στη φωτιά»

  Ακόμα περισσότερες φωτιές άναψε στο ΠΑΣΟΚ ανάρτηση-σχόλιο που έγινε στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ζάππειο την Δευτέρα. Το κόμμα με ανακοίνωσή του αποδοκίμασε τους χαρακτηρισμούς, διευκρινίζοντας ότι η ανάρτηση «κατέβηκε».

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Παρακαλώ περιμένετε...

  Ακόμα περισσότερες φωτιές άναψε στο ΠαΣοΚ ανάρτηση-σχόλιο που έγινε στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ζάππειο την Δευτέρα. Το κόμμα με ανακοίνωσή του αποδοκίμασε τους χαρακτηρισμούς, διευκρινίζοντας ότι η ανάρτηση «κατέβηκε».

  Η ανακοίνωση του ΠαΣοΚ: «Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.

  »Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠαΣοΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠαΣοΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε. »

  Η ανάρτηση που «άναψε» φωτιές:

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk