• Αναζήτηση
 • Ανάρτηση στη σελίδα του ΠαΣοΚ στο Facebook έριξε «λάδι στη φωτιά»

  Ακόμα περισσότερες φωτιές άναψε στο ΠΑΣΟΚ ανάρτηση-σχόλιο που έγινε στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ζάππειο την Δευτέρα. Το κόμμα με ανακοίνωσή του αποδοκίμασε τους χαρακτηρισμούς, διευκρινίζοντας ότι η ανάρτηση «κατέβηκε».

  Παρακαλώ περιμένετε...

  Ακόμα περισσότερες φωτιές άναψε στο ΠαΣοΚ ανάρτηση-σχόλιο που έγινε στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ζάππειο την Δευτέρα. Το κόμμα με ανακοίνωσή του αποδοκίμασε τους χαρακτηρισμούς, διευκρινίζοντας ότι η ανάρτηση «κατέβηκε».

  Η ανακοίνωση του ΠαΣοΚ: «Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.

  »Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠαΣοΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠαΣοΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε. »

  Η ανάρτηση που «άναψε» φωτιές:

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Παραλίες στο μυθικό ροζ… Τα αφτιά του μικροσκοπικού λαγού, «τυλιγμένα» στα ροζ διαμάντια του οίκου Graff, κινούνται ρυθμικά στον ήχο του κινητού. Η... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk