Το δρόμο προς τις φυλακές πήραν τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας στην Ημαθία ενός 43χρονου, υπηκόου Αλβανίας, επειδή δεν τον ήθελαν τα πεθερικά του.

Πρόκειται για την 53χρονη πεθερά του θύματος, τον 48χρονο φερόμενο ως εκτελεστή κι έναν ακόμη 48χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι έφερε σε επαφή τα πεθερικά του θύματος, που ήταν και οι εμπνευστές του σατανικού σχεδίου, με τον κατηγορούμενο ως δράστη.

Οι τρεις απολογήθηκαν σε ανακριτή της Βέροιας και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ σειρά παίρνουν οι απολογίες του 54χρονου πεθερού κι ενός 36χρονου, που κατά το κατηγορητήριο συνήργησε στη δολοφονία.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος ως πληρωμένος δολοφόνος, ανακρινόμενος «έσπασε» και υπέδειξε το σημείο όπου έθαψαν τον άτυχο άνδρα. Πρόκειται για δασική περιοχή, έξω από τη Βέροια, στην τοποθεσία «Πατρίδ», όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα ήταν θαμμένο και καλυμμένο με κλαδιά και πέτρες. Αμέσως μεταφέρθηκε στη Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει νεκροψία, διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι συνθήκες θανάτου του.