Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μαρούσι όταν άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου επιχείρησαν να προσεγγίσουν γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Η συγκέντρωση που καλούσαν αντιφασίστες / αναρχικοί από τα βόρεια της Αθήνας είχε προγραμματιστεί για τις 18.30 στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μαρούσι. Στη συνέχεια περισσότερα από 200 άτομα κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισιάς με την οδό Μαραθονοδρόμων. Ωστόσο εμποδίστηκαν από διμοιρίες των ΜΑΤ και τότε επικράτησε ένταση.
Στα γραφεία της ΤΟ της ΧΑ στο Μαρούσι έχει προγραμματιστεί για τις 20.00 της Παρασκευής εκδήλωση στην οποία παίρνουν μέρος οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης.
Σημειώνεται πως η ΤΟ Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής στεγαζόταν μέχρι πρόσφατα σε κτίριο στη λεωφόρο Ηρακλείου στο Νέο Ηράκλειο μπροστά στο οποίο έγινε η τρομοκρατική επίθεση με θύματα δυο στελέχη της οργάνωσης.