Δύσκολη η… καλογερική της μητρότητας για τη Σακίρα. Παρ’ ότι η 36χρονη σταρ αναφέρει ότι απολαμβάνει κάθε λεπτό της ανατροφής του μωρού της, Μίλαν, ωστόσο ομολογεί ότι δεν περίμενε πως τα καθήκοντα του νέου γονιού θα είχαν τόσο μεγάλη δυσκολία.

«Δεν περίμενα ότι τα μωρά χρειάζονται… τόσο πολλές πάνες!», ανέφερε. «Κανείς δεν μου είχε πει ότι χρειάζονται άλλαγμα τόσο συχνά».

Οι δηλώσεις της Σακίρα που έγιναν στο περιοδικό Us Weekly αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η κολομβιανή τραγουδίστρια, συνθέτρια και στιχουργός είναι μια πολύ χαρούμενη αλλά και πολύ… κουρασμένη νέα μητέρα. «Εννοώ ότι είναι ένα υπέροχο, υπέροχο μωρό», είπε για τον Μίλαν που απέκτησε με τον σύντροφό της, τον 26χρονο παίκτη της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ. «Αλλά κανείς δεν μου είπε ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Χρειάζεται πολύ ενέργεια από εσένα. Αλλά το λατρεύω, πραγματικά απολαμβάνω κάθε στιγμή. Απλά δεν είναι τόσο ειδυλλιακό όπως όλοι λένε, ούτε τόσο τρομακτικό όπως όλοι λένε επίσης».

Η ίδια στη συγκεκριμένη συνέντευξη επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Ζεράρ Πικέ για την στήριξη που προσφέρει ως πατέρας: «Το μωρό περνάει τόση ώρα μαζί μου όση και με τον πατέρα του. (Ο Πικέ) του αλλάζει πάνες, τον κάνει μπάνιο, απολαμβάνει να παίζει με το μωρό, να το ταΐζει, όλα αυτά. Κι έτσι, αυτή είναι μεγάλη βοήθεια για μένα, ξέρετε. Δεν θα φανταζόμουν να τα έκανα όλα αυτά και να μην είχα τον πατέρα (να αναλαμβάνει) το δικό του μέρος της δουλειάς. Ως εκ τούτου, αυτή είναι μια τεράστια βοήθεια για μένα».