Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στον Μώλο Φθιώτιδας 18χρονος ο οποίος νωρίτερα είχε σκοτώσει με μαχαίρι την 89χρονη γιαγιά του έπειτα από έντονο διαπληκτισμό, καθώς και 74χρονο γείτονά του που παρενέβη προσπαθώντας να προστατεύσει την ηλικιωμένη.

Προτού συλληφθεί, ο νεαρός, που βρισκόταν εκτός εαυτού, τραυμάτισε και τη 58χρονη σύζυγο του γείτονά του στο πρόσωπο με μαχαίρι. Από τον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν τρία μαχαίρια.

Στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μώλου, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Η 58χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία. Επίσης στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δράστης με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και παραμένει φρουρούμενος.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση νομοθεσίας περί όπλων (οπλοχρησία). Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της διπλής δολοφονίας ενώ ο νεαρός δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για κάποιο αδίκημα.