Τελικά, η αδυναμία στους νεότερους άντρες γίνεται συνήθεια.

Μετά τον χωρισμό της -το Νοέμβριο του 2011- με τον επί επτά έτη σύζυγό της, τον 36χρονο Άστον Κούτσερ, η Ντέμι Μουρ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του μόλις 26 ετών Βίτο Σναμπελ, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με το μοντέλο Ελ Μακφέρσον, καθώς και με τη ηθοποιό Λιβ Τάιλερ.

Σύμφωνα με την New York Post η 50χρονη ηθοποιός εθεάθη να φλερτάρει έντονα με τον νεαρό Βίτο Σνάμπελ, γιο του σκηνοθέτη, καλλιτέχνη και συλλέκτη έργων τέχνης, Τζούλια Σνάμπελ.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο τους γνωρίστηκαν στο λαμπερό πάρτι-υπερπαραγωγή που έκανε πριν λίγες ημέρες η Ναόμι Κάμπελ -για τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του συντρόφου της και Ρώσου επιχειρηματία, Βλαντιμίρ Ντορόνιν, στην Τζαϊπούρ στην Ινδία- και δεν σταμάτησαν να χορεύουν όλο το βράδι.

Και παρ’ ότι ο χορός _ όσο τρυφερός και να είναι _ δεν σημαίνει και σχέση, φιλικά προσκείμενη πηγή στο ζεύγος αναφέρει ότι οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί από τότε. Αξίζει να σημειωθεί ότι εν αντιθέσει με τον ΄Αστον Κούτσερ και την ιδιαίτερα προβεβλημένη σχέση του με την 29χρονη ουκρανικής καταγωγής, ηθοποιό Μίλα Κούνις, η Ντέμι Μουρ δεν φαίνεται να έχει ανάλογες «επιδόσεις» στην προσωπική της ζωή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Κούτσερ και η Μουρ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση αναφέροντας ότι ακόμα δουλεύουν μαζί στο ΄Ιδρυμα για τη σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών που ίδρυσαν το 2010, πλην όμως το μετονομάζουν από «Demi and Ashton (DNA)» σε «THORN: Digital Defenders of Children». Οι πρώην σύζυγοι αναφέρουν ότι η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση του εγκλήματος της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και οφείλουν να επενδύσουν στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για να βοηθηθεί το έργο τους.