Η Κέιτι Πέρι ετοιμάζεται για την πρώτη της συναυλία στην Ινδία -δύο χρόνια μετά τον γάμο της με τον Ράσελ Μπραντ που έγινε εκεί.

Τον Οκτώβριο του 2010 η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον Βρετανό κωμικό σε μια ινδική τελετή στο Ρατζαστάν, αλλά ως γνωστόν το ζευγάρι χώρισε πριν λίγο καιρό.

Τώρα η Κέιτι Πέρι επιστρέφει στην Ινδία, αυτή τη φορά για να τραγουδήσει στο πλαίσιο της έναρξης του Cricket Indian Premier League στο Τσενάι στις 3 Απριλίου, ενώ δηλώνει ενθουσιασμένη που θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες τις για τους Ινδούς θαυμαστές της.

«Ξέρω ότι οι θαυμαστές μου στην Ινδία περίμεναν πολύ καιρό μια συναυλία μου εκεί. Έχω περάσει όμορφες στιγμές στην Ινδία και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανταμείψω τους ανθρώπους αυτής της χώρας. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός και θα έχω την ευκαιρία να απολαύσω την ομορφιά και τον πολιτισμό της χώρας, να μάθω περισσότερα γι’ αυτή και για τους ανθρώπους της» ανέφερε σε επίσημη δήλωσή της η Κέιτι Πέρι.

Και καταλήγει: «Το Bollywood είναι εκπληκτικό και διασκεδαστικό… Μου αρέσει το πνεύμα, η χάρη και η αίσθηση του χιούμορ που αποπνέει… Ελπίζω να φέρω λίγη από την δυτική… αγάπη στο Bollywood και να να επιστρέψω στον δυτικό κόσμο με λίγο Bollywood».