Με σκοπό την ενίσχυση του ιδρύματος «Θεοτόκος» -το οποίο στηρίζει παιδιά που υποφέρουν από μαθησιακές και αναπτυξιακές δυσκολίες- διοργανώθηκε στο Λονδίνο η εκδήλωση «Love Rocks» με έντονη την παρουσία της ελληνικής ομογένειας.

Για την ενίσχυση του σκοπού πραγματοποιήθηκε δημοπρασία από τον Alex Branczik, Διευθυντή των Σύγχρονων Πωλήσεων του Sotheby’s με δώρα που προσέφεραν επιχειρήσεις και ιδιώτες που βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά και ΄Ελληνες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, όπως η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας, Μαίρη Κατράντζου.

Μία έκπληξη της τελευταίας στιγμής στην δημοπρασία ήταν η υπογεγραμμένη μπάλα του τένις που προσέφερε ο Σέρβος πρωταθλητής Νοβακ Τζοκοβιτς υπέρ των στόχων του ιδρύματος.

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης πούλησε -και φόρεσε- κοσμήματα και κομπολόγια που κατασκεύασαν τα παιδιά του ιδρύματος Θεοτόκος τον τελευταίο μήνα ειδικά γι’ αυτό το event.

Tα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανακαίνιση του κτιρίου που θα πραγματοποιηθεί με την εγκατάσταση νέων κουφωμάτων, την αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης, την πληρωμή διδάκτρων για άπορα παιδιά και για την πληρωμή των 93 ανθρώπων που εργάστηκαν εκεί απλήρωτοι τον τελευταίο χρόνο για πέντε μήνες.

Πολλοί ΄Ελληνες ταξίδεψαν στο Λονδίνο για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αικατερίνης της Σερβίας και του ανθρωπιστικού οργανισμού Life Line. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και o πρόεδρος του «Θεοτόκος» κύριος Νεόφυτος και η σύζυγος του τέως Βασιλιά, ΄Αννα Μαρία.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.lifelineaid.org και www.theotokos.gr.