Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση υπέρ κοινωφελούς σκοπού έκανε η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, Σάνα ΄Ινγκραμ Παπαδήμου στη συναυλία της σοπράνο Αναστασίας Ζαννή για την «Ελπίδα».

Η κυρία Παπαδήμου κατέφθασε στο «Παλλάς» όπου δόθηκε προ ημερών η συναυλία συνοδευόμενη από τη στενή της φίλη, Σοφία Ράπανου, συζύγου του Διοικητή της Εθνικής Τραπέζης, Βασίλη Ράπανου.

Τα ζεύγη Παπαδήμου και Ράπανου είναι, ούτως ή αλλιώς, στενά συνδεδεμένα. Η κυρία Παπαδήμου υπήρξε ίσως η διακριτικότερη παρουσία της βραδιάς.

Μετά το Τόκιο, τη Σεούλ, το Βερολίνο και το Λονδίνο ήρθε η σειρά της Αθήνας. Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή ερμήνευσε γνωστές άριες και τραγούδια -που στο παρελθόν έχουν ερμηνεύσει καλλιτέχνιδες όπως η ΄Ελα Φιτζέραλντ- στο «Παλλάς» για έναν ιερό σκοπό: τη στήριξη του έργου του συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας των Μουσικών Συνόλων του δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ελευθέριου Καλκάνη αλλά και 50μελή χορωδία, η Αναστασία Ζαννή έστειλε με τα τραγούδια της μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή του 10χρονου Αναστάσιου Μερτζάνη, ο οποίος ερμήνευσε το «We are the children». Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος στη στήριξη ευπαθών ομάδων καθ’ ότι «η κοινωνική αλληλεγγύη πρέπει να είναι καθήκον και προτεραιότητα όλων μας».

Φωτογραφίες: Studio Panoulis