Οι Μάικλ Τζάκσον και Έλβις Πρίσλεϊ για δεύτερη χρονιά βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού με τα περισσότερα κέρδη μετά θάνατον.

Ο βασιλιάς της ποπ, ο οποίος απεβίωσε στις 25 Ιουνίου του 2009, βρίσκεται στην πρώτη θέση της εν λόγω λίστας, καθώς από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι τον Οκτώβριο του 2011 κέρδισε $170 εκατομμύρια, ενώ με μεγάλη διαφορά ο Έλβις Πρίσλεϊ κατέκτησε και φέτος την δεύτερη θέση με $55 εκατομμύρια.

Την τρίτη θέση έκλεψε από τον Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν -συγγραφέα του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»- που την κατείχε πέρυσι, η Μέριλιν Μονρόε, η οποία 49 χρόνια μετά τον θάνατό της εξακολουθεί να σημειώνει κέρδη $25 εκατομμυρίων.

Με $2 εκατομμύρια λιγότερα ακολουθεί ο καρτουνίστας δημιουργός του Σνούπι, Τσάρλς Σκαλτζ, ενώ η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, λίγους μόνο μήνες μετά τον θάνατό μοιράζεται την πέμπτη θέση της λίστας με τον Τζον Λένον καθώς και οι δύο συγκέντρωσαν κέρδη $12 εκατομμυρίων.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Άλμπερτ Αϊνστάιν με κέρδη $10 εκατομμύρια, ενώ ακολουθεί με $9 εκατομμύρια ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Θίοντορ Γκιζέλ.

Την λίστα συμπληρώνουν οι Τζίμι Χέντρικς, Στιβ Μακουίν, Ρίτσαρντ Ρότζερς και Στιγκ Λάρσον -ο συγγραφέας της αστυνομικής τριλογίας, που ξεκίνησε από το «Κορίτσι με το τατουάζ»- με $7 εκατομμύρια έσοδα ο καθένας, ενώ από $6 εκατομμύρια κέρδη απέφεραν οι Τζορτζ Χάρισον, Μπέτι Πέιτζ και Άντι Γουόρχολ στους κληρονόμους τους.