Νέα εποχή

«Το Βήμα» επιχειρεί από χθες ένα άλμα ενημέρωσης. Η ηλεκτρονική έκδοσή μας ανανεώθηκε, εμπλουτίστηκε, ενισχύθηκε και πιστεύουμε ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις ολοκληρωμένης ενημέρωσης σε εικοσιτετράωρη βάση. Φιλοδοξούμε, με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, να συγκροτήσουμε τη μετατηλεοπτική ηλεκτρονική πολυ-εφημερίδα, που θα συνδυάζει γραφή, εικόνα και ήχο, καλύπτοντας, πέραν της τρέχουσας ειδησεογραφίας, εγχώριας και διεθνούς, τα πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Νέα εποχή | tovima.gr

«Το Βήμα» επιχειρεί από χθες ένα άλμα ενημέρωσης.

Η ηλεκτρονική έκδοσή μας ανανεώθηκε, εμπλουτίστηκε, ενισχύθηκε και πιστεύουμε ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις ολοκληρωμένης ενημέρωσης σε εικοσιτετράωρη βάση.

Φιλοδοξούμε, με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, να συγκροτήσουμε τη μετατηλεοπτική ηλεκτρονική πολυ-εφημερίδα, που θα συνδυάζει γραφή, εικόνα και ήχο, καλύπτοντας, πέραν της τρέχουσας ειδησεογραφίας, εγχώριας και διεθνούς, τα πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά το ευρύτατο κοινό που μας επισκέφθηκε ήδη από την πρώτη ημέρα ανάρτησής μας και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την πληρέστερη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ελλήνων πολιτών.

Και βεβαίως ζητούμε προκαταβολικά τη συγγνώμη και την επιείκειά σας για τυχόν παιδικές ασθένειες, για τεχνικά σφάλματα ή παραλείψεις, που εμφανίζονται σ’ αυτή την πρώτη φάση της μεγάλης αλλαγής της ηλεκτρονικής έκδοσής μας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk