Η ιστορία ενός «παράνομου» έρωτα

Η Αντονέλα Καρίζιο συνεργαζόταν σε καθημερινή βάση με τον βραζιλιάνο ιερέα Εντεσίρ Καλεγκάρι στο κέντρο νεότητας της ενορίας της, κάπου στην Ιταλία. Ενα βράδυ, τον Ιούνιο του 2006, την ώρα που τον πήγαινε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό της, ο Καλεγκάρι γύρισε και τη φίλησε. «Του έγραψα ένα γράμμα το ίδιο βράδυ, λέγοντας ότι ήμουν σίγουρη πως έκανε λάθος,ότι θα πρέπει να το ξεχάσουμε» αναφέρει η Καρίζιο. Οταν συναντήθηκαν ξανά την επομένη για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, εκείνος τη φίλησε ξανά και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.

ΡΩΜΗ. Η Αντονέλα Καρίζιο συνεργαζόταν σε καθημερινή βάση με τον βραζιλιάνο ιερέα Εντεσίρ Καλεγκάρι στο κέντρο νεότητας της ενορίας της, κάπου στην Ιταλία. Ενα βράδυ, τον Ιούνιο του 2006, την ώρα που τον πήγαινε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό της, ο Καλεγκάρι γύρισε και τη φίλησε. «Του έγραψα ένα γράμμα το ίδιο βράδυ, λέγοντας ότι ήμουν σίγουρη πως έκανε λάθος,ότι θα πρέπει να το ξεχάσουμε» αναφέρει η Καρίζιο. Οταν συναντήθηκαν ξανά την επομένη για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, εκείνος τη φίλησε ξανά και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους. Κράτησε περίπου δυόμισι χρόνια και ο Καλεγκάρι κοιμόταν συχνά στο σπίτι της.

Τους ανακάλυψαν όταν ένας άλλος ιερέας βρήκε επιστολές της Καρίζιο στην ενορία. Τον μετέθεσαν τότε στη Ρώμη.

«Οταν έφυγε,μου έδωσε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων» είπε η γυναίκα. Ο Καλεγκάρι επέστρεψε τελικά στη Βραζιλία μετανοημένος και αποφάσισε να γίνει ιεραπόστολος. Ο ίδιος είπε αργότερα ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν ένα λάθος που πλήγωσε την πρώην αγαπημένη του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk