«Ηρωας» κάποτε ο νυν απατεώνας

Πριν από 11 χρόνια έγινε «ήρωας» κατά τη διάρκεια «πειρατείας» υπεραστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κιλκίς. Τότε ως επιβράβευση αποφασίστηκε να προσληφθεί στην ΕΛ.ΑΣ. Από χθες ο ίδιος άνθρωπος, ηλικίας 30 ετών πλέον, βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς ως πολιτικός υπάλληλος της Ασφάλειας Μαγνησίας κατηγορείται για υπεξαίρεση. Στα μέσα Ιουλίου του 1999 ο υπάλληλος, ο οποίος τότε ήταν φαντάρος, επέβαινε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς. Ενας από τους συνεπιβάτες του ήταν από την Αλβανία και κρατώντας μια χειροβομβίδα στα χέρια προχώρησε στην πειρατεία του λεωφορείου.

«Ηρωας»  κάποτε ο νυν  απατεώνας | tovima.gr

Πριν από 11 χρόνια έγινε «ήρωας» κατά τη διάρκεια «πειρατείας» υπεραστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κιλκίς. Τότε ως επιβράβευση αποφασίστηκε να προσληφθεί στην ΕΛ.ΑΣ. Από χθες ο ίδιος άνθρωπος, ηλικίας 30 ετών πλέον, βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς ως πολιτικός υπάλληλος της Ασφάλειας Μαγνησίας κατηγορείται για υπεξαίρεση.

Στα μέσα Ιουλίου του 1999 ο υπάλληλος, ο οποίος τότε ήταν φαντάρος, επέβαινε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς. Ενας από τους συνεπιβάτες του ήταν από την Αλβανία και κρατώντας μια χειροβομβίδα στα χέρια προχώρησε στην πειρατεία του λεωφορείου. Περίπου 30 ώρες μετά το όχημα είχε σταματήσει σε μπλόκο έξω από τη Φλώρινα. Μάλιστα, για να κρατηθεί στα πόδια του και για να μην του πέσει από τα χέρια η χειροβομβίδα, υποβασταζόταν από τον φαντάρο. Αυτό το αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί και εκμεταλλευόμενοι τον εκνευρισμό του «πειρατή» έκαναν νόημα στον οδηγό να ανοίξει τις πόρτες. Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλαν στο λεωφορείο καθώς ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες. Ο αλλοδαπός επεχείρησε να αντισταθεί. Τότε ένας ελεύθερος σκοπευτής της Αστυνομίας τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Οι ως εκείνη την ώρα όμηροι βγήκαν σώοι από το λεωφορείο.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk