Η σειρά ήταν και αυτή την εβδομάδα κυρίαρχη στην κούρσα της τηλεθέασης. Το καθηλωτικό τέταρτο επεισόδιο, που προβλήθηκε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, κατέγραψε πρωτιά στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 27,5% αλλά και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 26,3%. Υψηλή παρέμεινε και η κάλυψη, που ξεπέρασε τους 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές! Σε γυναικείο κοινό το «Maestro» σημείωσε ποσοστό 35%!

Για μία ακόμη φορά το «Maestro» πρωταγωνίστησε και στα social media, με τα σχόλια των χρηστών να είναι ενθουσιώδη τόσο για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών όσο και για την εξέλιξη της ιστορίας που κρατά το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media άγγιξε τους 7 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter.

Αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου ανέβηκε και το τέταρτο podcast με καλεσμένη του Νίκου Πιτσιλαδή και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αυτή τη φορά η Μαρία Καβογιάννη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία επεισόδια του «Μaestro podcast» έχουν καταγράψει εκατοντάδες χιλιάδες ακροάσεις, με το τέταρτο να ακολουθεί την ίδια εντυπωσιακή πορεία. Υπενθυμίζεται ότι το «Maestropodcast» είναι στην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts.