Με μια γκάμα 140 διαφορετικών προϊόντων της η εταιρεία DEMO κατέχει ηγετική θέση στον φαρμακευτικό χώρο. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την πρώτη θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων την τελευταία εξαετία.
Από το 1985 που ξεκίνησε πωλήσεις στην Κύπρο ως και σήμερα η DEMO επενδύει ανελλιπώς σε ανθρώπινο δυναμικό και δράσεις για διεθνείς συνεργασίες. Ετσι, διαθέτει σήμερα ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων σε 51 χώρες με επώνυμα δικά της προϊόντα και με σημαντικά μερίδια αγοράς. Επιπλέον, η DEMO επενδύει στην έγκριση δικών της προϊόντων σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως.
Από τα τέλη του 2013 έχει παρουσία και στη Γερμανία με τη θυγατρική DEMO Pharmaceuticals GmbH με έδρα το Μόναχο και σκοπό την είσοδό της στη γερμανική αγορά φαρμάκου. Η αδειοδότηση της εταιρείας ολοκληρώθηκε και ξεκινά άμεσα τις πωλήσεις σε νοσοκομεία, κλινικές και αποθήκες χονδρικής στην επικράτεια της Γερμανίας, με προβλεπόμενο κύκλο εργασιών περίπου 10.000.000 ευρώ ετησίως. Επιπλέον, η DEMO ήδη έχει θέσει σε λειτουργία υποκατάστημα και στην Κίνα, ενώ στους άμεσους στόχους είναι η λειτουργία επτά ακόμη υποκαταστημάτων σε άλλες χώρες του εξωτερικού.
Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 1.186 εγκεκριμένα σκευάσματα και άλλα 41 που βρίσκονται σε διαδικασία έγκρισης. Η διεθνής δραστηριότητα της DEMO την έχει οδηγήσει στο να εξάγει το 80% των τεμαχίων που παράγει, καθώς και να διατηρεί για αρκετά χρόνια μερίδια αγοράς της τάξεως του 30% σε πολλές χώρες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η DEMO είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, μία από τους επίσημους προμηθευτές φαρμακευτικών προϊόντων των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ