Στις 25 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ που περιμένουν όλοι οι φίλοι της Σελίν Ντιόν. Την Πέμπτη 23 Μαΐου κυκλοφόρησε το τρέιλερ το οποίο μας δίνει μια ιδέα για τη μεγάλη μάχη που δίνει η σπουδαία τραγουδίστρια.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου» ακούγεται να λέει η Ντιόν στο τρέιλερ και συνεχίζει «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο».

Στη συνέχεια αναφέρει: «Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις». Έπειτα με δάκρια στα μάτια τονίζει: «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω».

 Η ανακοίνωση της σπάνιας ασθένειας

Στις 8 Δεκεμβρίου 2022 η Σελίν Ντιόν με βίντεο που ανέβασε σε όλες τις πλατφόρμες ανακοίνωσε ότι πάσχει μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου και επηρεάζει 1/1.000.000. Με δάκρια στα μάτια είχε ανακοινώσει ότι αναβάλει την ευρωπαϊκή της περιοδεία για το καλοκαίρι του 2023 και μάλιστα ένας από τους σταθμούς της ήταν και η Ελλάδα.

Έκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις της ήταν ελάχιστες και τώρα μέσα από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αναμένεται να έρθουν στο φως της δημοσιότητας πολλές στιγμές της που έμειναν στο παρασκήνιο.

Το μήνυμα που είχε στείλει η Σελίν Ντιόν στους θαυμαστές της

«Γεια σε όλους, λυπάμαι που άργησα τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως γνωρίζετε, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν, αλλά είμαι έτοιμη τώρα. Αντιμετώπιζα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις μου και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου και επηρεάζει 1/1.000.000.

Ενώ ακόμα μαθαίνουμε για αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα. Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, προκαλώντας μερικές φορές δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδάω όπως είχα συνηθίσει» είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων.