Στα χνάρια των αδερφών Καρντάσιαν και οι κόρες του Κλιντ Ίστγουντ.

Η σύζυγος του 81 ετών σταρ, Ντίνα, η 15χρονη κόρη τους Μόργκαν και η 18χρονη Φραντσέσκα Φίσερ-Ίστγουντ, κόρη του σκηνοθέτη από την πρώην σύντροφό του Φράνσις Φίσερ, θα συμμετέχουν σε τηλεοπτικό ριάλιτι σόου.

Την παραγωγή της εν λόγω τηλεοπτικής σειράς υπογράφει η εταιρεία Bunim/Murray productions, γνωστή μεταξύ άλλων από την υψηλής τηλεθέασης αντίστοιχη εκπομπή «Keeping Up with the Kardashians».

Ο τίτλος του μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην μικρή οθόνη στις αρχές του 2012.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα θα παρουσιάζει τον χολιγουντιανό τρόπο ζωής της οικογένειας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, τις σχέσεις των μελών της, ενώ ο ίδιος ο Κλιντ Ίστγουντ αναμένεται να κάνει κάποιες guest εμφανίσεις.

Το ερώτημα ωστόσο είναι πως θα αντιμετωπίσουν οι συνάδερφοι και συνεργάτες του σπουδαίου σκηνοθέτη και ηθοποιού Κλιντ Ίστγουντ αυτό το πρότζεκτ, δεδομένου ότι το αντίστοιχο με τις αδερφές Καρντάσιαν έχει προκαλέσει πολλές φορές τα αρνητικά σχόλια των ανθρώπων του κινηματογράφου.

Πρόσφατα ο Ντάνιελ Κρεγκ μίλησε ιδιαίτερα απαξιωτικά -και προσβλητικά κατά πολλούς- για το «Keeping Up with the Kardashians», ενώ πριν λίγο καιρό η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μισέλ Ομπάμα είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πως ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν θέλει οι κόρες του να παρακολουθούν το συγκεκριμένο ριάλιτι σόου.