Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του Ντόναλντ Τραμπ στην ποινική δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Η ίδια ανέβηκε στο βήμα φορώντας μαύρα ρούχα και μαύρια γυαλιά.

Η Στόρμι Ντάνιελς ξεκίνησε την κατάθεσή της μιλώντας για τα πρώτα της χρόνια που εργαζόταν ως στρίπερ επειδή, όπως είπε, αυτό τις εξασφάλιζε περισσότερα χρήματα από ό,τι η προηγούμενη δουλειά της σε στάβλο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επικοινωνίες της με τον Τραμπ αφότου τον συνάντησε, μιλώντας για το μήνυμα που είχε λάβει, με το οποίο της έλεγε ότι ήθελε να δειπνήσει μαζί της.

Υποστήριξε ότι ο σωματοφύλακας του Τραμπ την πλησίασε και της είπε ότι ο δεύτερος θα ήθελε να πάει μαζί του για δείπνο. Η ίδια απάντησε πως είπε ένα «όχι», αρχικά, στην προτροπή αυτή. Πρόσθεσε ωστόσο ότι άλλαξε γνώμη αφού ένας δημοσιογράφος την έπεισε ότι το δείπνο αυτό θα μπορούσε να δώσει πλούσιο ρεπορτάζ.

Οι σατέν πιτζάμες και οι αναφορές στη Μελάνια

Στη συνέχεια, η Ντάνιελς μίλησε για τη συνάντηση με τον Τραμπ για δείπνο. Όπως τόνισε, όταν βγήκε για πρώτη φορά από τη σουίτα του ξενοδοχείου του, φορούσε «μεταξωτές ή σατέν» πιτζάμες, τις οποίες η Ντάνιελς συνέκρινε με εκείνες που συχνά φορούσε ο Χιου Χέφνερ. Του ζήτησε να αλλάξει και εκείνος επέστρεψε με διαφορετικά ρούχα.

Κάποια στιγμή, η Ντάνιελς είπε ότι μίλησε με τον Τραμπ για τη σύζυγό του, τη Μελάνια, καθώς ξεφύλλιζαν φωτογραφίες. Του είπε ότι η Μελάνια ήταν όμορφη, αλλά ο Τραμπ τής είπε να μην ανησυχεί γιατί «δεν κοιμούνται καν στο ίδιο δωμάτιο».

Η Ντάνιελς κατέθεσε επίσης ότι ο Τραμπ της είπε ότι του θυμίζει την κόρη του Ιβάνκα, όταν προσπαθούσε να την πείσει ότι η εμφάνιση στο ριάλιτι σόου του “The Apprentice”. “Μου θυμίζεις την κόρη μου. Είναι έξυπνη, ξανθιά και όμορφη και ο κόσμος την υποτιμά και αυτή”, φέρεται να της είπε.

Η υποτιθέμενη -βάσει των λεγομένων της- συνάντηση έλαβε χώρα ενώ ο Τραμπ ήταν παντρεμένος με τη σημερινή σύζυγό του, Μελάνια.

Η ηθοποιός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει μια σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, μια πληρωμή που συγκαλύφθηκε και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι, έως τώρα, ο Τραμπ αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την Ντάνιελς.