H International Life διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις στην κατηγορία των ασφαλιστικών προγραμμάτων σύνταξης:

Inlife Σίγουρη Σύνταξη:
Το πρόγραμμα παρέχει απόλυτα Εγγυημένη Σύνταξη και Εγγυημένο Εφάπαξ με το ελάχιστο εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο. Ο ασφαλισμένος επιλέγει σήμερα το ποσό που θέλει να αποταμιεύει κάθε μήνα ή κάθε χρόνο και την ηλικία στην οποία θέλει να αρχίσει να εισπράττει τη σύνταξή του. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να ενισχύει επιπλέον το κεφάλαιο που θα εισπράξει στη λήξη του συμβολαίου, με έκτακτες καταβολές. Στη λήξη της ασφάλισης, ο ασφαλισμένος:
Εισπράττει:
Ισόβια προκαθορισμένη σύνταξη και επιπλέον εφάπαξ ποσό ίσο με τις συντάξεις δύο ετών και τυχόν μερίσματα που θα έχουν δημιουργηθεί (εφάπαξ ή σε σύνταξη).
Δυνατότητα Διακανονισμού στη λήξη:
Εγγυημένη 10ετή σύνταξη στους δικαιούχους και στη συνέχεια ισόβια μηνιαία σύνταξη στον ασφαλισμένο και επιπλέον εφάπαξ ποσό ίσο με τις συντάξεις δύο ετών και τυχόν μερίσματα που θα έχουν δημιουργηθεί (εφάπαξ ή σε σύνταξη).
Παράδειγμα παροχών και ασφαλίστρων


Αν είστε 30 ετών και θέλετε να συνταξιοδοτηθείτε στα 65 σας χρόνια (διάρκεια ασφάλισης: 35 έτη) και επιλέξετε μηνιαία σύνταξη €300, τότε: Στη λήξη παρέχονται:
Εφάπαξ: 2 ετήσιες συντάξεις και μερίσματα €7.200 (3.600 Χ 2) + μερίσματα
Ισόβια Εγγυημένη Σύνταξη 300 ευρώ τον μήνα ή Εγγυημένο Εφάπαξ κεφάλαιο στη λήξη €65.298 (επιπλέον μερίσματα)
Ενδεικτικά Ασφάλιστρα
Ετήσιο Καθαρό Ασφάλιστρο€1.217
Inlife Εφάπαξ: Αποταμιευτικό πρόγραμμα που καταβάλλει το ασφαλισμένο κεφάλαιο και τα συσσωρευμένα μερίσματα εφάπαξ στη λήξη της ασφάλισης. Εχει ελάχιστο εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο (2,75%) για όλη τη διάρκεια της ασφάλισης. Λειτουργεί με ελάχιστο εφάπαξ ασφάλιστρο το ποσό των €3.000, παρέχει τη δυνατότητα εκτάκτων καταβολών από το πρώτο έτος και έχει ελάχιστη διάρκεια ασφάλισης τα 10 έτη.
Πέραν του αποταμιευτικού χαρακτήρα, παράλληλα προβλέπει αποζημίωση στους δικαιούχους σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά τη διάρκεια της ασφάλισης. Σε αυτή την περίπτωση καταβάλλονται στους δικαιούχους τα καταβληθέντα καθαρά ασφάλιστρα και επιπλέον τα μέχρι τότε συσσωρευμένα μερίσματα.Η καταβολή των ασφαλίστρων πραγματοποιείται εφάπαξ με τραπεζική κατάθεση.