Τα προγράμματα υγείας της ΑΧΑ, Mediσυν Classic και Mediσυν Extra, είναι σύγχρονα ευέλικτα προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες φροντίδας της υγείας των καταναλωτών μέσω σύγχρονων παροχών και ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ο ενδιαφερόμενος, επιλέγοντας το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του αλλά και στις οικονομικές δυνατότητές του, εξασφαλίζει τυχόν δαπάνες φροντίδας της υγείας του, είτε πρόκειται για έλεγχο ρουτίνας είτε για νοσηλεία.
Τα προγράμματα αυτά καλύπτουν το 100% της δαπάνης νοσηλείας(μέχρι του ποσού που αναφέρεται στην περιγραφή του προγράμματος)σε περίπτωση νοσηλείας στην Ελλάδα, σε λοιπές χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στην Ελβετία. Επιπλέον καλύπτει το 80% για νοσηλεία σε Αμερική, σε Καναδά και στον υπόλοιπο κόσμο.
Σε περίπτωση νοσηλείας η ΑΧΑ παρέχει πλήρη κάλυψη των αναγνωρισμένωνεξόδωννοσηλείας, συμπεριλαμβανομένων και τωναμοιβών γιατρών. Η εταιρεία αναλαμβάνει τηναπευθείας εξόφληση των αναγνωρισμένων εξόδωννοσηλείας αν επιλεγεί η νοσηλεία σε συμβεβλημένο νοσηλευτήριο(υπάρχει συνεργασία με περισσότερα από 20 συμβεβλημένα νοσηλευτήρια).
Το Mediσυν Classic προσφέρει όριο κάλυψης 150.000 ευρώ, η οποία φτάνει το 100% στα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια σε όλη την Ελλάδα και το 80% στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα να διαμορφώνεται σε 1.500 ευρώ. Η θέση νοσηλείας είναι η Γ’.
Το Mediσυν Extra προσφέρει όριο κάλυψης 500.000 ευρώ, η οποία φτάνει το 100% στα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ελβετία, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο φτάνει στο 80%, με τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα να διαμορφώνεται μεταξύ 600 και 1.500 ευρώ. Η θέση νοσηλείας είναι η Α’ ή η Β’. Επιπροσθέτως καλύπτονται έξοδα από ατύχημα χωρίς απαραίτητη νοσηλεία, φυσικοθεραπείες συνεπεία ατυχήματος, ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό ή 50 χλμ. από την κατοικία και επιπλέον οικονομική ενίσχυση σε επείγοντα περιστατικά στο εξωτερικό.
Επιπλέον παρέχονται κάλυψη αμοιβών χειρουργού και αναισθησιολόγου, πλήρη κάλυψη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, κάλυψη αποκλειστικής νοσοκόμας, κάλυψη συνοδείας γονέα, έξοδα επείγουσας αερομεταφοράς, έξοδα μεταφοράς με ασθενοφόροκαι 24ωρη Γραμμή Υγείας.
Επιπροσθέτως ο ασφαλισμένος μπορεί να καλύψει δαπάνες εξωνοσοκομειακής φροντίδαςγια τον ίδιο και την οικογένειά του με τηνπροσθήκη των παροχών πρωτοβάθμιας περίθαλψηςμε προσιτό κόστος. Συγκεκριμένα παρέχονται:
  • Διαγνωστικές εξετάσειςως 1.800 ευρώ τον χρόνο στα συνεργαζόμενα με την εταιρεία έγκριτα διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτήρια.
  • Απεριόριστες επισκέψεις σε συνεργαζόμενους γιατρούς έναντι μικρής συμμετοχής στο ιατρείο αλλά και στο σπίτι.
  • Απεριόριστες φυσικοθεραπείες σε συνεργαζόμενα κέντρα / φυσικοθεραπευτές έναντι μικρής συμμετοχής.
  • Επισκέψεις σεσυνεργαζόμενους διαιτολόγους.
  • Ετήσιος προληπτικός έλεγχος(check up).
  • Ετήσιος προγενετικός έλεγχος.
Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κάλυψης αποπληρωμής ασφαλίστρων σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας για εργασία. Επίσης παρέχονται εκπτώσειςανάλογα με το πρόγραμμαπου θα επιλεγεί. Τέλος, παρέχονται 24ωρη Γραμμή Υγείαςγια παροχή ιατρικών συμβουλών και καθοδήγηση αναφορικά με τις καλύψεις και τα έξτρα προνόμια που διατίθενται από συνεργαζόμενους παρόχους υπηρεσιών υγείας.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ