Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού. Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο νέο επεισόδιο: Μια μαία οικειοποιείται το παιδί της καλύτερής της φίλης, η Αμερική σε εμφύλιο πόλεμο, ένα κορίτσι στη προεφηβεία παλεύει με το τέρας που νομίζει ότι πήρε το πατέρα του, δύο κωφάλαλα δίδυμα αδέλφια από την Αλβανία με σωματικά προβλήματα αλληλοβοηθιούνται. Τα παραπάνω αποτελούν ένα δείγμα των ιστοριών των (αδικαιολόγητα) πολλών νέων ταινιών που από την Πέμπτη 18 Απριλίου προβάλλονται στις αίθουσες δίνοντας όμως και πάλι την ευκαιρία στον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη να «μονομαχήσουν» στο podcast Σινεμά στη Σέντρα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!