Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού. Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο νέο επεισόδιο: Το γυναικείο στοιχείο ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες, όχι μόνο λόγω του βιογραφικού δράματος «Back to black» για την αδικοχαμένη Εϊμι Γουάινχαουζ που πέθανε το 2011 στα 27 της. Ασφαλώς, εκ των πραγμάτων αυτή η ταινία μαγνητίζει αλλά να που υπάρχει και μια ταινία από την Βουλγαρία, τα «Μαθήματα της Μπλάγκα» που παρακολουθεί το πως μια καλλιεργημένη γυναίκα χάνει σταδιακά την αξιοπρέπειά της σε μια χώρα που καταρέει. Την ίδια ώρα ένα ακόμη ντοκιμαντέρ για την Ελευσίνα από τον δημιουργό της «Αγέλαστου πέτρας» Φίλιππο Κουτσαφτή και μια ακόμη ταινία Ghostbusters όπου μάλιστα εμφανίζονται οι πρώτοι διδάξαντες, Μπιλ Μάρεϊ και Νταν Ακρόιντ, δίνουν μια καλή πάσα στον Αντώνη Καρεπτόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη για σινε μονομαχίες στο podcast Σινεμά στη Σέντρα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!