Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού. Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο νέο επεισόδιο: Από τον σκοταδισμό του δογματισμού της Καθολικής Εκκλησίας στο «Αγόρι του Θεού» του Μάρκο Μπελόκιο μέχρι τις «ειδικές διαδρομές» των ράλι αυτοκινήτων ταχύτητας στον «Δρόμο για την δόξα» του Στέφανο Μoρντίνι, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα προσφέρεται για μια βόλτα στις αίθουσες και δίνει πάσα στον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη για μια ευχάριστη συζήτηση, περί κινηματογράφου αλλά όχι μόνον.

Εξάλλου, με την επίκαιρη θεματολογία του, το δικαίωμα που ο καθένας μας έχει απέναντι στο σώμα του (κυρίως οι γυναίκες), το ντοκιμαντέρ της Ελίνας Ψύκου «Αδέσποτα κορμιά», πέρα από τον θόρυβο που προκάλεσε λόγω της προκλητικής αφίσας του, δίνει την αφορμή για σκέψεις γύρω από θέματα όπως η άμβλωση, η εξωσωματική γονιμοποίηση και η ευθανασία. Και φυσικά, υπάρχει και η νέα συνάντηση Κινγκ Κονγκ – Γκοτζίλα, οπότε ναι μεν τα σχόλια περιττεύουν, όχι όμως για τους δύο δημοσιογράφους που θέλουν να το διασκεδάσουν.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!