Οι φαν της Τέιλορ Σουίφτ περίμεναν μία συγκεκριμένη δήλωση. Και την άκουσαν τον περασμένο Φεβρουάριο στα βραβεία Grammy όταν η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ. Πρόκειται για το 11ο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ και είναι ο πρώτος της δίσκος με εντελώς καινούργιο υλικό από το «Midnights» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

Κύριο θέμα; Οι πρώην σχέσεις και οι χωρισμοί (της) και τίτλος του «The Tortured Poets Department«. Μάλιστα η ίδια ανεβάζοντας κάποια ασπρόμαυρα καρέ στο Instagram ανέφερε:

«Μια ανθολογία νέων έργων που αντικατοπτρίζουν γεγονότα, απόψεις και συναισθήματα από μια φευγαλέα και μοιρολατρική στιγμή στον χρόνο – στιγμή που ήταν εξίσου συγκλονιστική και θλιβερή.

Αυτή η περίοδος της ζωής του συγγραφέα έχει πλέον τελειώσει, το κεφάλαιο έκλεισε και ολοκληρώθηκε. Αυτός ο συγγραφέας πιστεύει ακράδαντα ότι τα δάκρυά μας γίνονται ιερά με τη μορφή μελανιού σε μια σελίδα.

Μόλις μιλήσουμε την πιο θλιβερή ιστορία μας, μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν.Και μετά το μόνο που μένει πίσω είναι η βασανισμένη ποίηση».

Σύμφωνα με την Τέιλορ Σουίφτ, το βασικό single του άλμπουμ είναι το τραγούδι «Fortnight», στο οποίο συνεργάστηκε με τον Post Malone.

Ακόμα κι αν δεν συγκαταλέγεσαι στους Swifties ώστε να ανυπομονείς για τα νέα τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ, αυτό που θα σου κάνει εντύπωση είναι το βίντεο κλιπ του «Fortnight», απόσπασμα του οποίου ανέβασε στο Instagram.

Η αισθητική θυμίζει Γιώργο Λάνθιμο και η Τέιλορ Σουίφτ ως άλλη Μπέλα Μπάξτερ, μπαίνει στον ρόλο και μεταφέρεται για λίγο στο ασπρόμαυρο «Poor Things«.

Στο teaser τη βλέπουμε ντυμένη με βικτοριανά ρούχα, ενώ υποβάλλεται σε πειράματα στο κεφάλι, όπως η Μπέλα Μπάξτερ της Έμα Στόουν. Ολόκληρο το βίντεο κλιπ θα κυκλοφορήσει το βράδυ της Παρασκευής 19/04.

Και μια μικρή υπενθύμιση για την τεράστια επιτυχία της. Η Τέιλορ Σουίφτ μπήκε για πρώτη φορά φέτος στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes με 1,1 δισ. δολάρια, μαζί με τον Σαμ Άλτμαν, δημιουργό του AI chatbot ChatGPT.