Ακροβάτες, κοστούμια, χορευτές, φτερά, μεγάλα hits – απ’ όλα είχε το χθεσινοβραδινό Halftime Show του Super Bowl. Είχε βάλει τα δυνατά του o Usher, η αλήθεια να λέγεται. Κι όμως, αντί να καταφέρει να απολαύσει το μεγαλύτερο κοινό της μέχρι τώρα πλατινένιας καριέρας του, ο σούπερ σταρ της RnB βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να προσπαθεί – ολίγον τι μάταια – να τραβήξει την προσοχή από την κεντρομόλο ανθρώπινη δίνη ενδιαφέροντος που ακούει στο όνομα Taylor Swift.

Φωτ.: Kirby Lee-USA TODAY Sports

Πώς να κλέψει όμως την παράσταση από το μεγαλύτερο ειδύλλιο της δεκαετίας; Το εάν θα τα κατάφερνε ή όχι η TayTay να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της για την μεγάλη του βραδιά απασχολούσε τους γηγενείς του ίντερνετ εβδομάδες τώρα. Είχαν βγει μολύβια και χαρτιά, απίθανες μαθηματικές εξισώσεις έδιναν τις πιθανότητες. Η Taylor τα κατάφερε, ήρθε και κάθισε στον πανάκριβο θρόνο της – τη σουίτα, που, σύμφωνα με το TMZ, κόστισε στον Kelce 1 εκατομμύριο δολάρια.

Φωτ.: Joe Camporeale-USA TODAY Sports

Ο Usher έκανε την φιλότιμη προσπάθεια του. Αφού πάλεψε λιγάκι με το μικρόφωνο του, προσπάθησε να κάνει αυτό στο οποίο ήταν πάντα καλός, ελπίζοντας πως το show του θα ήταν αρκετό. Δεν ήταν αρκετό. Το κοινό ήταν απασχολημένο. Φήμες θέλουν τους παρευρισκόμενους να φεύγουν από το Super Bowl με νευροκαβαλίκεμα από την προσπάθεια να πάρουν μια παραπάνω γεύση του απόλυτου love story ανάμεσα στην Taylor και τον Kelce.

Φωτ.: REUTERS/Carlos Barria

Αυτό που γινόταν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, άλλωστε, ήταν βαρετό, ένα show συνοθύλευμα που είχε από μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Alicia Keys, μέχρι roller-skates. Ένα show που, αν είχε γίνει το 2004, θα χαρακτηριζόταν ως «ο απόλυτο», αλλά που είκοσι χρόνια μετά δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Φωτ.: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Ξεκινώντας με το «Caught Up» του 2005 και διανύοντας σχολαστικά ένα setlist γεμάτο επιτυχίες, ο Usher είχε μαζί του τους H.E.R., Alicia Keys, Lil Jon, Ludacris, Will.I.am των Black Eyed Peas και Jermaine Dupri, καθώς και μια στρατιά από χορευτές και showgirls της Sin City με πλήρη μπάντα. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον βετεράνο του show. Ωστόσο, όσο σφιχτοί και αν ήταν ο τόνος και ο ρυθμός της εμφάνισης, ο Usher ήταν πιο φλατ κι από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των πρωταθλητών Kansas City Chiefs και San Francisco 49ers. Καμία σχέση με την εμφάνιση της Rihanna πέρσι δηλαδή.

Φωτ.: REUTERS/Brian Snyder

Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί τελείως διαφορετικά. Δύο 24ωρα πριν την εμφάνιση του στο Super Bowl, ο Usher είχε μόλις κυκλοφορήσει το ένατο στούντιο άλμπουμ του, το «Coming Home». Θα μπορούσε να ξεκινήσει το show του με κομμάτια από το ολοκαίνουριο album του και ύστερα να επιστρέψει σε παλιά αγαπημένα. Όμως, εκείνος επέλεξε να μείνει σε μια ζώνη ασφάλειας. Και έτσι, η βραδιά δεν έγινε στιγμή δική του.

Φωτ.: Joe Camporeale-USA TODAY Sports