Στην παρέλαση της Θήβας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας.

Η θητεία

Την πύλη του στρατοπέδου στη Θήβα όπου πρόκειται να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο κ.Κασσελάκης χαιρέτησε και φίλησε τον πατέρα του, πήρε την βαλίτσα του και ξεκίνησε προς την πύλη. «Είναι τιμή μου που είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα» είπε μπαίνοντας στο στρατόπεδο.

Το γραφείο αξιωματικών

Ανήρτησε και το πρώτο βίντεο στο TikTok, στο οποίο φαίνεται όλη η προετοιμασία του λίγο πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου. Διευκρίνισε ωστόσο ότι το βίντεο ανέβασαν οι συνεργάτες του, καθώς εκείνος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει στην κάμερα τη βαλίτσα με όλα τα απαραίτητα για τις δύο εβδομάδες παραμονής του στο στρατόπεδο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσαρμόστηκε αμέσως στα νέα του καθήκοντα. Ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα εκπαίδευσης της μονάδας, και μένει σε θάλαμο με άλλους 15 νεοσύλλεκτους.

Στα διαλείμματα της εκπαίδευσης ο Στέφανος Κασσελάκης εργάζεται, ενώ του έχει παραχωρηθεί γραφείο αξιωματικών, προκειμένου να ασκεί τα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως μετέδωσε το Mega.

Ο Στέφανος Κασσελακης επικοινωνεί με τους συνεργάτες του στο στρατηγείο της Κουμουνδούρου, και τους δικούς του ανθρώπους στα διαλείμματα της εκπαίδευσης όπως δικαιούνται όλοι οι νεοσύλλεκτοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μείνει στο στρατόπεδο της Θήβας έως τις 29 Μαρτίου, όποτε θα ορκιστεί. Στη συνέχεια θα πάρει άδεια ορκωμοσίας, και ύστερα από πέντε ημέρες θα επιστρέψει στο στρατόπεδο για να παραλάβει το απολυτήριο του.