Η Κέιτ Μίντλετον έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Το Παλάτι αναφέρει στις ανακοινώσεις του πως έχει αναβάλει τα βασιλικά της καθήκοντα, λόγω της μακράς ανάρρωσής της μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Ο βρετανικός λαός, όμως ανησυχεί και αμφισβητεί πλέον τα λεγόμενά του.

Πέρα από ελάχιστες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για την υγεία της, κανείς δεν ξέρει ούτε τι ακριβώς έχει, ούτε πού βρίσκεται.

Οι θεωρίες συνομωσίας έχουν «πάρει φωτιά». Οι εικασίες που κυκλοφορούν μέσα από τα social media, αλλά και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν τελειωμό. Ολόκληρα βίντεο στο TikTok ασχολούνται με το τι πραγματικά συμβαίνει, ξεδιπλώνοντας το χρονικό της υπόθεσης, από την εισαγωγή της πριγκίπισσας στο νοσοκομείο, μέχρι σήμερα.

Τα βασικά ερωτήματα παραμένουν. Δηλαδή, πού είναι και γιατί έχει εξαφανιστεί η Κέιτ Μίντλετον;

Οι εικασίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της, κατά μία έννοια έρχονται να δώσουν τη δική τους ερμηνεία στα πράγματα.

Τι συμβαίνει με τη σχέση Κέιτ – Ουίλιαμ;

Με την απομάκρυνση της Κέιτ Μίντλετον από το προσκήνιο, φήμες για τη σχέση της με τον σύζυγό της «πυροδοτήθηκαν» εκ νέου.

Πάντα υπήρχε μία φημολογία πως ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού είχε αρχίσει να γίνεται εφιάλτης. Όπως συμβαίνει εξάλλου και με τα περισσότερα δημόσια πρόσωπα, σενάρια περί χωρισμού υπήρχαν συχνά.

Όμως πλέον τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Η Κέιτ Μίντλετον είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τα αίτια της αποχώρησής της δεν πείθουν κανέναν. Ίσως, γιατί δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις. Ναι, μεν η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, αλλά για ποιο λόγο; Τι έχει; Μήπως δεν έγινε κάποιο χειρουργείο;

Έτσι, λοιπόν αναλογιζόμενοι όλα αυτά, το κοινό έχει αρχίσει να σκέφτεται και να πιθανολογεί, ότι τα σενάρια περί χωρισμού του ζευγαριού επιβεβαιώνονται.

Η απιστία

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και κάποια βρετανικά μέσα τείνουν να αναφέρουν πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο πριγκιπικό ζεύγος. Το όνομα αυτού, Rose Hanbury.

Η 39χρονη Rose Hanbury είναι μέλος του στενού βασιλικού κύκλου, ενώ φαίνεται να αποτελεί και μία πολύ καλή και στενή φίλη του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η γιαγιά της, η λαίδη Lambart, μάλιστα είχε παραστεί στο γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ ως παράνυφος.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον Μαρκήσιο του Cholmodeley, David Rocksave, από το 2009. Το ζευγάρι μένει στο Norfolk, κοντά στο εξοχικό της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Anmer Hall. Τα δύο ζευγάρια έχουν επαφές και κάνουνε παρέα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η Rose έχουν βρεθεί αρκετές φορές μαζί σε φιλανθρωπικά γκαλά.

Τα σενάρια, όμως θέλουν την επανεμφάνισή της Rose Hanbury και την εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον να είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Αυτό συμβαίνει, γιατί κατονομάζουν την 39χρονη ως την πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του πριγκιπικού ζεύγους.

Βέβαια, υπάρχει ακόμα ένα σενάριο περί απιστίας στη σχέση τους, αλλά αυτό είναι από την πλευρά της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Τόμας Κίνγκστον, ο οποίος πέθανε πολύ πρόσφατα αιφνιδίως, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Κέιτ Μίντλετον.

Το κακούργημα

Καμιά φορά, όμως και οι φήμες, ιδίως αν επιβεβαιωθούν, μπορούν να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις.

Μία πολύ ακραία, αλλά όχι εντελώς ανυπόστατη εικασία αφορά ένα κακούργημα, που πιθανώς να συνέβη σε βάρος της Κέιτ Μίντλετον. Πρόκειται για ένα σενάριο, το οποίο έχουν αναπτύξει και κάποια βρετανικά μέσα, και το οποίο υπονοεί ότι μπορεί η πριγκίπισσα να έχει πέσει θύμα κακοποίησης του διαδόχου ή κάποιου άλλου μέλους της βασιλικής οικογένειας. Δηλαδή κάποιος να έχει χειροδικήσει εις βάρος της.

Κάτι τέτοιο θεωρείται αδιανόητο, αλλά κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει μέχρι να εμφανιστεί η ίδια στη δημοσιότητα και να μιλήσει «ανοιχτά» για την εξαφάνισή της. Μάλιστα, φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στις οποίες ο Ουίλιαμ φαίνεται να έχει μελανιές στο λαιμό, ενισχύουν το εν λόγω σενάριο.

Η ψυχιατρική κλινική

Φόβο και σύγχυση έχει προκαλέσει και η εικασία που θέλει την Κέιτ Μίντλετον να βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική.

Το Στέμμα και οι υποχρεώσεις του αποτελούν ένα ιδιαίτερο βάρος για όσους εμπλέκονται με αυτό. Η πίεση και το άγχος μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στη διατάραξη της ψυχικής του υγείας.

Έτσι, λοιπόν υπάρχουν διάφορες πηγές, οι οποίες θέλουν την Κέιτ Μίντλετον να βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική, μετά από νευρικό κλονισμό, που υπέστη.

Μία Ισπανίδα δημοσιογράφος, ονόματι Camila Segovia, ισχυρίστηκε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όχι μόνο νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο, αλλά είναι και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, η ψυχική της υγεία είναι σε τόσο κακό σημείο που δε μιλάει, αλλά δε θυμάται ούτε το όνομά της.

Η είδηση φαίνεται να μην έχει καμία εγκυρότητα, ενώ αμφισβητείται και η ύπαρξη της εν λόγω δημοσιογράφου.

Ωστόσο, εάν το σκεφτεί κανείς η μακράς διαρκείας ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον και η εξαφάνισή της από το δημόσιο βίο, θα μπορούσε να εξηγηθεί με αυτόν τον τρόπο. Ίσως, βέβαια, η πριγκίπισσα να αρνείται πλέον να συνεργαστεί με τους ανθρώπους του Παλατιού, γεγονός που συνδέεται και με το σενάριο της απιστίας του Ουίλιαμ.

@royalnewsdaily HUGE NEWS About Kate Middleton! #royal #royals #royalty #royalfamily #katemiddleton ♬ original sound – royalnewsdaily

Φυσικά, παράλληλα υπάρχουν φωνές που θέλουν την πριγκίπισσα της Ουαλίας να έχει κάποιον εθισμό και να βρίσκεται σε κάποιο κέντρο απεξάρτησης. Αλλά και κάποιες που θέλουν να έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και να χρειάζεται χρόνο για πρακτικούς λόγους μέχρι να επιστρέψει στα καθήκοντά της.

«Θλιμμένη» πριγκίπισσα – Η κατάρα συνεχίζεται

Η εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει πολλούς υποστηρικτές του Στέμματος να τη συγκρίνουν με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ενώ δεν έλλειψαν δε να τη χαρακτηρίσουν και ως «θλιμμένη πριγκίπισσα».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας στην τελευταία αιφνίδια εμφάνισή της στο αυτοκίνητο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ έδειχνε ιδιαίτερα καταπονημένοι. Καθώς εκείνη κοίταζε έξω από το παράθυρο, πολλοί δε δίστασαν να την παρομοιάσουν με τις εμφανίσεις της «πριγκίπισσας του λαού» την περίοδο, που ο γάμος της με το νυν βασιλιά Κάρολο βρισκόταν στο αποκορύφωμά της.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εικόνα θύμισε εκείνη που είχε κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 1992. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας –τότε- Κάρολος έχουν μεταβεί στη Σεούλ, στη Νότια Κορέα, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στην χώρα. Οι δυο τους απαθανατίζονται από τους δημοσιογράφους με εμφανή την ένταση στα πρόσωπά τους. Ένα μήνα μετά ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους.

Αυτό ενισχύει όλα τα σενάρια που θέλουν την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να περνάνε μία κρίση στο γάμο τους. Αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, τόσο για τρίτα πρόσωπο, όσο και για χειροδικία.

Οι εικασίες και οι φήμες για το πού βρίσκεται και σε τι κατάσταση είναι η Κέιτ Μίντλετον εντείνονται μετά από κάθε της εμφάνιση. Όπως συνέβη και με την «πειραγμένη» φωτογραφία που η ίδια δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν λείπουν και τα ακραία σενάρια μέσα στις θεωρίες συνομωσίας που θέλουν  την πριγκίπισσα της Ουαλίας να μη βρίσκεται καν στη ζωή. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να ισχύει.

@brandiblanton Did Kate Middleton pass away? Where is she? This is only speculation and for entertainment purposes. #greenscreen #katemiddleton #princewilliam #princeharry #speculation #fyp #fypシ #royalfamily #royal #princesskate ♬ original sound – Brandi