Την πυροδότηση νέου κύκλου φημών για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον που προκάλεσε η απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ  να μην παραστεί στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ήρθε να κατευνάσει η χθεσινή, νέα δήλωση του Παλατιού.

Αυτό που ξάφνιασε την κοινή γνώμη και τους θαυμαστές του πριγκιπικού ζεύγους και δημιούργησε νέο κύκλο συζητήσεων γύρω από την υγεία της Κέιτ  ήταν το ότι η παρουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ ήταν προγραμματισμένη και προαναγγελμένη.  Το γεγονός ότι τελικά απουσίασε από την επιμνημόσυνο τελετή έκανε τις φήμες να οργιάσουν αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.  Την τελική ώθηση στπ όργιο των φημών προκάλεσε η δήλωσή του πως δεν μετέβη τελικά στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά της Ελλάδος και νονού του για λόγους προσωπικούς.

«Φωτιά» πήρε το διαδίκτυο μετά από αυτή τη δήλωση, καθώς ξεκίνησε μια συζήτηση με τους συνομιλητές να εκτιμούν ότι ο πραγματικός λόγος της απουσίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ σχετίζεται με επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Πυροσβεστική των φημών αυτών ήταν η χθεσινή επίσημη δήλωση του Παλατιού σύμφωνα με την οποία η Κέιτ Μίντλετον μετά από χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα είναι καλά στην υγεία της.

Πώς ξεκίνησε το όργιο των φημών

Το όργιο των φημών που επισκίασε τις επίσημες ανακοινώσεις για την καλή έκβαση της υγείας της  Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε το αναπάντεχο γεγονός ο  πρίγκιπας Ουίλιαμ να μην παραβρεθεί στο ετήσιο μνημόσυνο του νονού του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ χωρίς μάλιστα να διευκρινίσει επακριβώς τους λόγους που χαρακτήρισε ως «προσωπικούς».

Το γεγονός ότι τα αίτια της απουσίας του παραμένουν άγνωστα, δε βοηθά να δοθεί ένα τέλος στις εικασίες που κατακλύζουν το διαδίκτυο αναφορικά με την κατάστασης της υγείας της συζύγου του.

Και όλα αυτά εκτιμάται πως δεν πρόκειται να σταματήσουν έως ότου η Κέιτ Μίντλετον να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Υπενθυμίζεται, πως η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου.

Η επέμβασή της, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά και οι ειδικοί, δεν ήταν κάτι το απλό. Η μακροχρόνια διαδικασία της ανάρρωσής της και η αναγκαιότητα να απουσιάζει από τα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι το Πάσχα, είναι μερικά από τα στοιχεία που καταδεικνύουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Και παρά τη νέα επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για την ομαλή ανάρρωση της  Κέιτ Μίντλετον και τη βελτίωση της υγείας πολλοί είναι αυτοί που δεν πείθονται και εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν στο τρελό γαϊτανάκι θεωριών που πλέκονται στο χώρο των μέσων κοινωνική δικτύωσης.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέτι Μίντλετον ήταν η ημέρα των περασμένων Χριστουγέννων. Η ίδια και η οικογένειά της μετέβησαν στην εκκλησία της Αγίας Μαρία της Μαγδαληνής στο Σάντριγχαμ.

Εκείνη τη μέρα η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, χαιρέτησαν το κοινό, φωτογραφήθηκαν στις κάμερες και παρακολούθησαν τη λειτουργία.

Από εκείνη τη στιγμή, η Κέιτ Μίντλετον έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόλις στις 17 Ιανουαρίου, περίπου ένα μήνα μετά,  ο κόσμος έμαθε τι συμβαίναι με την αγαπημένη τους πριγκίπισσα.

Ολοι πλέον γνωρίζουν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται στο Παλάτι του Κέσινγκτον, όπου και αναρρώνει και πως μέχρι και πως θα παραμείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα και πως δεν πρόκειται νωρίτερα να επιστρέψει  στα καθηκοντά της.