Η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει και η υγεία της μέρα με τη μέρα βελτιώνεται.

Η αγαπημένη πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε ένα χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο μήνα. Από τότε, η Κέιτ Μίντλετον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η ίδια μαζί με την οικογένειά της μετέβησαν στο Σάντριγχαμ, πριν από μερικές ημέρες. Το ζευγάρι επέλεξε το εν λόγω κτήμα για τις διακοπές που γίνονται στα μέσα της σχολικής χρονιάς, μαζί με τα παιδιά του.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει ξεκινήσει θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου, και έχει μεταβεί και αυτός στο Σάντριγχαμ, για να ξεκουραστεί. Όλα δείχνουν, ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου συναντήθηκαν πρώτη φορά μετά τις περιπέτειες με την υγεία τους που είχαν αμφότεροι.

Τα στοιχεία για τη θετική εξέλιξη της υγείας της

Το ταξίδι που πραγματοποίησε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του, προδιαθέτει ότι όλα βαίνουν καλώς με την ανάρρωσή της. Μάλιστα, το ίδιο υπογράμμισε και η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond.

Η δημοσιογράφος επισήμανε ότι το ταξίδι της Κέιτ Μίντλετον από το Γουίνσντορ προς το Σάντριγχαμ είναι ένας πολύ θετικός οιωνός για την πορεία της υγείας της.

«Δείχνει ότι έχει μια σταθερή ανάκαμψη. Επίσης, η αλλαγή σκηνικού θα είναι μάλλον πολύ καλή για εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Jennie Bond.

Ακόμα και σήμερα, όλα τα βλέμματα εστιάζουν στην ανάρρωσή της. Ταυτόχρονα, όπως εξήγησε η δημοσιογράφος η πριγκίπισσα έχει δίπλα της ένα πολύ στενό κύκλο ανθρώπων που τη φροντίζει. Η οικογένεια της και οι φίλοι της είναι δίπλα της και τη στηρίζουν.

«Η Κέιτ είναι αρκετά σοφή για να λάβει όλη τη βοήθεια που μπορεί να έχει, ιδιαίτερα από τη μητέρα της και από φίλους», σχολίασε η Jennie Bond.

Το πιο ενδιαφέρον, βέβαια, είναι ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αν και βρίσκεται σε ένα μακρύ ταξίδι ανάρρωσης, εξακολουθεί να παραμένει αφοσιωμένη στα τρία της παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.