Λεπτομέρειες σχετικά με την νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον έδωσε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά την διάρκεια της τελετής απονομής τίτλων στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η Πατρίσια Σπρους, η οποία εργάζεται στο εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας και βραβεύτηκε χθες από τον πρίγκιπα, μίλησε με τον Ουίλιαμ σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη της Κέιτ.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο LinkedIn: «Τι καταπληκτική εμπειρία, το κάστρο ήταν απλά εκπληκτικό, όλοι ήταν τόσο υπέροχοι όσο και εμείς, όπως απλά νιώθαμε δέος για τα πάντα. Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε ότι η Κάθριν είχε δύο Φιλιππινέζες νοσοκόμες στο νοσοκομείο και ήταν καταπληκτικές και ευγενικές».

Αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη αναφορά σχετικά με τη νοσηλεία της για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κέιτ.

Ο λόγος που δε μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της

Τα σενάρια πίσω από το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον είναι πολλά, όμως κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τους περισσότερους είναι για ποιο λόγο εκείνη επιλέγει αυτή τη στάση. Το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τις φήμες στα βρετανικά μέσα, είναι πως υπάρχουν «σύννεφα» στο γάμο της. Ειδικότερα, υπάρχει έντονη φημολογία, ότι η Κέιτ Μίνλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν είναι και τόσο καλά μεταξύ τους.

Όπως ανέφερε ο Μάικλ Τζόουνς στο ABC People, η τεταμένη κατάσταση στη σχέση το ξεκίνησε μετά από ένταση σχετικά με την κατάσταση του πρίγκιπα Χάρι. Ο ίδιος σχολιάστηκε για «απαράδεκτη» συμπεριφορά στο γάμο τους. Με την Κέιτ Μίντλετον προφανώς να του στέλνει «τελεσίγραφο», για να συνεννοηθούν, ή διαφορετικά θα δημιουργηθεί μια «εθνική αμηχανία».

Το αντίκτυπο της σιωπής της και το κοινό της

Όπως ανέφερε και ο Μάικλ Τζόουνς, η σιωπή της Κέιτ Μίντλετον πρόκειται να επιφέρει σημαντικό αντίκτυπο στη βασιλική οικογένεια. «Αν δε λες την αλήθεια και προσπαθείς να καλύψεις γεγονότα, είναι έλλειψη αυθεντικότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να μην έχει μιλήσει ανοιχτά, ενδεχομένως και για να προστατεύσει τα παιδιά της, όμως το κοινό ζητάει να αποκαλύψει την αλήθεια σύντομα. Πολλές είναι οι πλευρές, που ισχυρίζονται, ότι η υγεία της σχετίζεται με τις τρεις εγκυμοσύνες, ή κάποιου είδους παλινδρόμησης. Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για υστερεκτομή, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.