Η Κέιτ Μίντλετον πριν λίγο καιρό, όπως έχει γίνει γνωστό, έκανε μία επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, και πλέον βρίσκεται στο Παλάτι του Ουίνδσορ.

Παρόλα αυτά, η ίδια δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά της, καθώς ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς.

Μάλιστα, ένας ειδικός γύρω από αυτά τα θέματα υγείας, μίλησε στο Daily Star και δήλωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον θα πρέπει να παραμένει σε ήρεμη κατάσταση. Ενώ τόνισε, ότι δεν πρέπει να επιστρέψει σύντομα στις υποχρεώσεις της.

Επιπλέον, υπάρχουν γιατροί που επισημαίνουν, πως σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η ανάρρωση μπορεί να διαρκέσει έως και εννέα μήνες. Από τις εκτιμήσεις των ειδικών προκύπτει, ότι η Κέιτ Μίντλετον θα πρέπει να περιμένει για αρκετό καιρό, μέχρι να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

«Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά ακόμα και μετά το Πάσχα», είχε επισημάνει σε ανακοίνωσή του το Παλάτι.

Τι λένε οι ιατροί

Ο Shashank Gurjar, ειδικευμένος σε χειρουργεία της κοιλιακής χώρας, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, εξήγησε, ότι τα προβλήματα είναι πιο περίπλοκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Shashank Gurjar σημείωσε, ότι τα ράμματα στην κοιλιακή χώρα είναι σχεδιασμένα να διαρκούν για αρκετούς μήνες.

«Έτσι οι ασθενείς εξακολουθούν να αισθάνονται κάποια αίσθηση τραβήγματος στην κοιλιά για έξι έως εννέα μήνες μετά. Όταν επιστρέψει σπίτι της, χρειάζεται να βασίζεται στα μέλη της οικογένειάς της και σε οποιονδήποτε άλλον είναι κοντά της για να τη βοηθήσει», ανέφερε ειδικότερα.

Το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον ήρθε να προστεθεί σε μία περίοδο αυξημένων αναταραχών στο Παλάτι. Αυτό συνέβη, γιατί και ο βασιλιάς Κάρολος πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τον προστάτη.