Μπορέι η Κέιτ Μίντλετον πριν από λίγο καιρό να υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, όμως, ακόμα και αυτό το πρόβλημα υγείας της δεν κατέστη αρκετό για να «ξεπαγώσει» τις σχέσεις μεταξύ των Σάσεξ και των Ουαλών.

Η ίδια πλέον έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι της, η κατάστασή της όμως είναι ακόμα ασταθής. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν την επισκέφθηκε κατά την διάρκεια του ταξιδιού που πραγματοποίησε για να δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο μετά τη διαγνωσή του με καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο μικρός αδερφός του συζύγου της ήταν πολύ δεμένοι στο παρελθόν. Όμως, πλέον τα πράγματα στη σχέση τους έχουν αλλάξει ραγδαία.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να απομακρυνθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα αποτελεί μια από τις αιτίες της ρήξης τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της Sun, η Κέιτ Μίντλετον είχε στεναχωρηθεί πολύ με αυτή την απόφαση και προσπαθούσε να κρατήσει επικοινωνία μαζί του, καθώς τον θεωρούσε στενό της φίλο και τον καλούσε τακτικά στο τηλέφωνο.

Μάλιστα, η Κέιτ ήταν εκείνη που προσπαθούσε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των δύο αδερφών. Ειδικότερα, στα τηλεφωνήματά της επισήμανε στον πρίγκιπα Χάρι την ανάγκη να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ουίλιαμ.

Η πραγματικότητα πλέον είναι διαφορετική. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, είναι πλέον τα «μαύρα πρόβατα» για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας

Η επίσκεψη που δεν έγινε

Ο πραγματικός λόγος, που ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μη δει τη σύζυγο του αδερφού του για όσο βρισκόταν στο Λονδίνο, δεν έχει γίνει γνωστός. Παρόλα αυτά, φήμες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης ανάγουν τα αίτια στην κόντρα των δύο αδερφών.

Ουίλιαμ και Χάρι έχουν πάρει τις αποστάσεις τους. Ο πρίγκιπας Χάρι διαμένει πλέον στις ΗΠΑ, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Αγγλία. Όμως, για το διάδοχο του θρόνου, ο κυριότερος λόγος, που αποφεύγει τον αδερφό του είναι, επειδή δεν ακολουθεί τους κανονισμούς που επιβάλλει η θέση τους, αλλά και το πρωτόκολλο.

Οι αρραβώνες πριν το χρόνο

Η ρήξη στη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Ουίλιαμ παρόλα αυτά ξεκίνησε και λίγο νωρίτερα από την απόφαση των Σάσεξ να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια.

Ειδικότερα, όταν μαθεύτηκε στα μέλη της η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο μεγαλύτερος αδερφός του θέλησε να τον προστατεύσει λέγοντάς του να προχωρήσει με πιο αργούς ρυθμούς τη σχέση του με την Αμερικανίδα ηθοποιό.  Ο νεότερος πρίγκιπας, όπως φάνηκε, δεν άκουσε τον αδερφό του και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο προχώρησε στον αρραβώνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι αντί να σκεφτεί τα λόγια και τις προειδοποιήσεις του αδερφού του έγινε έξαλλος. Θεώρησε, τότε, πως εκείνος προσπαθούσε να εμπλακεί στην προσωπική του ζωή. Εν τέλει, τον έκρινε ως «εχθρό του» και πολέμιο των επιλογών του.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, η πριγκίπισσα της Ουαλίας να βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των πυρών των Σάσεξ. Πλέον, εκείνη αναρρώνει από το σοβαρό χειρουργείο της και ο αγαπημένος της φίλος δεν είναι κοντά της.