Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα κατά το δεύτερο μισό της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης για την αγγλική Premier League μεταξύ της Μπόρνμουθ και της Λούτον.

Πιο συγκεκριμένα στο 57′ του αγώνα ο Τομ Λόκιερ των φιλοξενούμενων σωριάστηκε στο χορτάρι χάνοντας εντελώς την επαφή του με το περιβάλλον.

Ο αγώνα διεκόπη προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον 29χρονο ποδοσφαιριστή (οξυγόνο) και να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Λίγα λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων αποχώρησαν για τ’ αποδυτήρια, τη στιγμή που ο Ουαλός αμυντικός μεταφερόταν εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Όπως ενημέρωσε εκ των υστέρων το αγγλικό κλαμπ, ο Λόκιερ άρχισε ν’ ανταποκρίνεται και διεκομίσθη στο νοσοκομείο για να τεθεί υπό τη φροντίδα των γιατρών. Είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς, αλλά επανήλθε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λόκιερ χάνει τις αισθήσεις του. Είχε, επίσης, καταρρεύσει και στον περσινό τελικό ανόδου από την Championship μεταξύ της Λούτον και της Κόβεντρι στο Γουέμπλει. Το πρόβλημα είχε αποδοθεί σε αρρυθμίες στην καρδιά του ποδοσφαιριστή.

Παρά το καρδιακό πρόβλημα η Λούτον τού είχε ανανεώσει το συμβόλαιο.