Σοκάρει η καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας, ότι άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε με σύριγγα, το βράδυ της Παρασκευής στην Καισαριανή.
Ο άγνωστος της κάρφωσε στο πόδι την σύριγγα, που περιείχε μία λευκή ουσία, με άγνωστο υλικό και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την κοπέλα ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε και της κάρφωσε τη σύριγγα πάνω από τα ρούχα. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη έχοντας στα χέρια τους βίντεο από κάμερες καταστημάτων της περιοχής που έχουν καταγράψει την επίθεση.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να εξετάζουν το περιεχόμενο της σύριγγας, για να εξακριβώσουν αν πρόκειται για μολυσματική ουσία που μπορεί να έχει μεταδοθεί στον οργανισμό του θύματος της επίθεσης.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

O άνδρας μετά την επίθεση με τη σύριγγα στην 26χρονη κοπέλα που περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο, πλάι σε άλλο κόσμο, εξαφανίστηκε ενώ η αστυνομία εξετάζει το υλικό από κάμερες στην περιοχή για να τον εντοπίσει.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, από κάμερα ασφαλείας, που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ο άγνωστος άνδρας ακολουθούσε την 26χρονη, η οποία περπατούσε μαζί με μία ακόμη γυναίκα σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.

Σε ανύποπτο χρόνο βγάζει μια σύριγγα και την καρφώνει στο πόδι της κοπέλας, πάνω από το ρούχο, που φορούσε.

Στη συνέχεια, ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο το πρόσωπό του καταγράφηκε από τις κάμερες παρακείμενου καταστήματος και η ταυτοποίησή του θεωρείται θέμα χρόνου.

Δείτε εικόνες

Εξετάζεται το περιεχόμενο της σύριγγας

Το περιεχόμενο της σύριγγας εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές, με την ανησυχία να είναι έκδηλη, καθώς σε περίπτωση που ήταν μολυσμένο ενδεχομένως να έχει περάσει στον οργανισμό της γυναίκας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύριγγα περιείχε γενετικό υλικό, πιθανότατα του δράστη της επίθεσης.