Η ατζέντα της ημέρας: Οι εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική Οδό – Η νέα παραλλαγή «Eris» – Η πρόκριση του Ολυμπιακού

Ένα πολύωρο θρίλερ περίμενε χθες τους οδηγούς που κινήθηκαν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς χιλιάδες αυτοκίνητα παρέμειναν εγκλωβισμένα λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο, το οποίο μετέφερε υγροποιημένο αέριο.

1

Το θρίλερ στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

2

Η Ουκρανία συνεχίζει την αντεπίθεση στη σκιά της κόπωσης και της διαφθοράς

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Covid-19: Η νέα παραλλαγή και το μυστηριώδες νέο μακροχρόνιο σύμπτωμα

4

Τι εξετάζουν οι Αρχές για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

  • Πού επικεντρώνεται η έρευνα; Η έρευνα των Αρχών, μετά τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις των 105 χούλιγκαν, έχει επικεντρωθεί στο οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες της περιοχής, στα φονικά αυτοσχέδια αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων καθώς και στην εξέταση του DNA των συλληφθέντων.
  • Τα αντικείμενα: 20 – 25 αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές γύρω από το γήπεδο εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήριακαθώς φέρουν κηλίδες αίματος. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα συγκριθούν με αυτά που ανέκυψαν από τον άτυχο 29χρονο αλλά και με άλλα που θα βγουν μετά την ανάλυση αίματος που έχει βρεθεί στην άσφαλτο και στον πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο της ΑΕΚ.
  • Τι περιμένουν οι Αρχές: Από την ανάλυση του DNA σε αυτά τα δείγματα η Αστυνομία προσπαθεί να αντλήσει πληροφορίες, αρχικά για το ποια είναι τα θύματα της επίθεσης, αφού πέρα από τον 29χρονο τραυματίστηκαν και άλλα άτομα, καθώς και ποιοι είναι οι δράστες, ποιοι δηλαδή κρατούσαν τα φονικά όπλα. Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σημαντικότερο από την ανάλυση αυτή είναι να δοθεί η απάντηση στο από ποιο σημείο άρχισε να αιμορραγεί ο Μιχάλης Κατσουρής μέχρι να ξεψυχήσει τελικά έξω από το περίπτερο στο οποίο κατέφυγε, να ταυτοποιηθεί δηλαδή το σημείο στο οποίο δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι.
5

Τα αποτελέσματα των Ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr