Σε εξέλιξη παραμένει η έρευνα των Αρχών για τα επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας 07/08 στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στα οποία Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τη βοήθεια Ελλήνων συνεργών τους, επιτέθηκαν σε φιλάθλους των κιτρινόμαυρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Εξετάζονται αντικείμενα που φέρουν κηλίδες αίματος

Η έρευνα των Αρχών, μετά τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις των 105 χούλιγκαν, έχει επικεντρωθεί στο οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες της περιοχής, στα φονικά αυτοσχέδια αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων καθώς και στην εξέταση του DNA των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλη Λαμπρόπουλου, 20 – 25 αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές γύρω από το γήπεδο και τα οποία αποτυπώνονται σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το MEGA, εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια καθώς φέρουν κηλίδες αίματος.

Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα συγκριθούν με αυτά που ανέκυψαν από τον άτυχο 29χρονο αλλά και με άλλα που θα βγουν μετά την ανάλυση αίματος που έχει βρεθεί στην άσφαλτο και στον πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Από την ανάλυση του DNA σε αυτά τα δείγματα η Αστυνομία προσπαθεί να αντλήσει πληροφορίες, αρχικά για το ποια είναι τα θύματα της επίθεσης, αφού πέρα από τον 29χρονο τραυματίστηκαν και άλλα άτομα, καθώς και ποιοι είναι οι δράστες, ποιοι δηλαδή κρατούσαν τα φονικά όπλα.

Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σημαντικότερο από την ανάλυση αυτήν είναι να δοθεί η απάντηση στο από ποιο σημείο άρχισε να αιμορραγεί ο Μιχάλης Κατσουρής μέχρι να ξεψυχήσει τελικά έξω από το περίπτερο στο οποίο κατέφυγε, να ταυτοποιηθεί δηλαδή το σημείο στο οποίο δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα από τα δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που έχουν κατασχέσει από δύο συλληφθέντες χούλιγκαν, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά χρησιμοποιήθηκε κατά του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.