Η ατζέντα της ημέρας: Σήμερα η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη – Πύρινη κόλαση στη Χαβάη – Επιστρέφει ο κορωνοϊός

Κηδεύεται σήμερα ο 29χρονος Μιχάλης που δολοφονήθηκε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Χαβάη φλέγεται, με τον εξωτικό παράδεισο να γίνεται στάχτη, ενώ οι χρήστες των social media έχουν μπερδευτεί: Είναι τελικά νεκρή η 14χρονη influncer Lil Tay;

1

Τελευταίο αντίο στον 29χρονο Μιχάλη

  • Σήμερα η κηδεία του – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση: Τελευταίο αντίο στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ στις 17:00 στο Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα. Το τραύμα από μαχαίρι καραμπίτ στο χέρι του, που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία, αναφέρεται ως αιτία θανάτου του.
  • Προκαλούν οι Bad Blue Boys: Προκλητική ανακοίνωση των κροατών χούλιγκανς. «Υπάρχει δήθεν «έρευνα» από την Ελληνική Αστυνομία για να ικανοποιηθεί το αιμοδιψές κοινό […] Επτά αδέρφια μας, που βρίσκονται στην Αθήνα, τραυματίστηκαν από μαχαίρια […] Σταματήστε το λιντσάρισμα που στοχεύει εκατό Κροάτες πολίτες. Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για τον εντυπωσιασμό».
  • Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδρομική επίθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια: Πλήθος φιλάθλων της ΑΕΚ και απλοί πολίτες τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν από τη μανία των Κροατών χούλιγκανς, που κρατούν καδρόνια και πετούν φωτοβολίδες.
2

Η δημοσιογράφος Ρομπέρτα Καψάλις από την Κροατία μιλά στο ΒΗΜΑ

  • Η έκκληση των Κροατών στους Έλληνες: «Μην μας συνδέσετε με τους Κροάτες χούλιγκανς. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτές τις εγκληματικές πράξεις».
  • Ο φόβος: «Ακόμα και οι Κροάτες πολίτες και φίλαθλοι επειδή φοβούνται τους χούλιγκανς στα ντέρμπι επιμένουν να μένουν στα σπίτια τους».
  • Αναγνωρίζει η πολιτική ηγεσία της Κροατίας τον χουλιγκανισμό; «Ανοιχτά κατά των χούλιγκανς ο πρόεδρος Ζόραν Μιλάνοβιτς. Ο πρωθυπουργός Αντρέι Πλένκοβιτς οφείλει να κάνει περισσότερα. Λαμβάνονται μέτρα, αλλά δεν είναι αρκετά. Είναι ημίμετρα. Υπάρχει ανάγκη να ληφθούν περισσότερα».

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Πύρινη λαίλαπα στη Χαβάη - 36 νεκροί

4

Κορωνοϊός: Ραγδαία αύξηση στις εισαγωγές

  • Επικρατεί η νέα παραλλαγή Eris: Το 11% των κρουσμάτων οφείλεται στη νέα παραλλαγή – Αυξήθηκαν οι εισαγωγές.
  • Τα χαρακτηριστικά της Eris: Δεν προκαλεί σοβαρότερη νόσο – 42 θετικά δείγματα στην Ελλάδα – Τα περισσότερα δείγματα από την Κρήτη.
  • Θα χρειαστεί νέα δόση εμβολίου; «Ναι» από το φθινόπωρο, απαντά η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. «Ο κορονοϊός υπάρχει, είναι ανάμεσά μας» είπε.
5

Είναι τελικά νεκρή η 14χρονη influencer Lil Tay;

  • Η είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου: Στον επίσημο λογαριασμό της 14χρονης Lil Tay στο Instagram ανακοινώθηκε ο θάνατός της ίδιας και του αδερφού της.
  • Τρεντ σε λίγες ώρες το #liltaydead: Σοκαρισμένο το διαδικτυακό κοινό της Lil Tay. Ο πατέρας της αρνείται να επιβεβαιώσει την είδηση.
  • Η διάψευση: Mετά την ανακοίνωση του θανάτου η επιγραφή στο κανάλι της 14χρονης στο YouTube άλλαξε σε: «Δεν είμαι νεκρή, οι γονείς μου λένε ψέματα». Μετά αυτό αυτό άλλαξε ξανά σε «Βοηθήστε με», μια φράση η οποία βρίσκεται σταθερά εκεί από τον Ιούνιο του 2018.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr