Εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας του 20χρονου Στέλιου, μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του γιου του.

«Αποσωληνώθηκε, μάς χαμογέλασε, προσπαθεί σιγά, σιγά να μιλήσει…» είπε ο . Νίκος Στρατέλος και πρόσθεσε: Αλλά δυστυχώς όμως δεν μπορώ να χαρώ όπως θα το ήθελα, γιατί βλέπω ανθρώπους να κηδεύουν τα παιδιά τους».

«Εχουμε δεχτεί το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε… Εμένα το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νιώσουν το ίδιο» σημείωσε μιλώντας στο Action24.

Παράλληλα ο κ. Στρατέλος ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Όπως είπε ο πατέρας του 20χρονου, ο γιος του ο Στέλιος ήταν στο 5ο βαγόνι, πήγε στο πρώτο για να πάρει κάτι και τη στιγμή της σύγκρουσης βγήκε μαζί με άλλα παιδιά από ένα σπασμένο τζάμι. Όπως έμαθε από την κοπέλα του νεαρού, το παιδί πήρε οξυγόνο στο ΕΚΑΒ, έφτασε έγκαιρα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.
Κλείνοντας έκανε και μια παράκληση: Οφείλουμε να σεβαστούμε τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους. Ας τους αφήσουμε να θάψουν τα παιδιά τους και να φύγουν όσοι είναι στο νοσοκομείο για τα σπίτια τους».