Τις δυνάμεις στην πολιτική θα δοκιμάσει η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου, καθώς είπε το ναι» και το όνομά της θα συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ιωαννίνων, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής (26/2) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στο Μέτσοβο όπου συνέφαγε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον νομό ενώ στο τραπέζι βρισκόταν και η Έλσα Εξάρχου.

Σε ανάρτησή της στα social media έγραψε: «Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει σήμερα για μένα. Με οδηγό την αγάπη για τον τόπο μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέκο Καχριμάνη για να δούμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει. Περισσότερα σύντομα …».

Η ανάρτησή της

Κώστας Κεντέρης και Έλσα Εξάρχου διατηρούν τα τελευταία χρόνια ξενοδοχείο στο Πάπιγκο Ζαγορίου. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζήσει μακρια από τα φώτα της δημοσιότητας στα Ζαγοροχώρια, ενώ η Έλσα Εξάρχου ασχολείται με τον ορεινό τουρισμό και τη φιλοξενία.