Στη δημοσιότητα έρχονται πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα με θύμα 29χρονη, το πρωί της Πέμπτης, στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με το MEGA, η 29χρονη κινείτο στην περιφερειακή Υμηττού με κατεύθυνση προς Καλοπούλα.

Καθώς στην πρώτη διασταύρωση είδε τα αυτοκίνητα ερχόμενα από την Αττική Οδό να κατευθύνονται προς Καισαριανή, λόγω ελλιπούς σχετικής σηματοδότησης θεώρησε ότι στην επόμενη διασταύρωση θα συμβαίνει το ανάποδο κι έτσι βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με ένα ταξί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο δεν υπάρχει παρά μόνο ένα μικρό σήμα που δείχνει πως απαγορεύεται η διέλευση, το οποίο μάλιστα είναι και σβησμένο.

Όπως επισημαίνεται, το σήμα είναι ορατό μόνο για όσους έρχονται από την πάνω πλευρά και όχι την Καισαριανή, απ’ όπου ερχόταν η άτυχη κοπέλα.

Δείτε το ρεπορτάζ

«Την έφεραν νεκρή στο νοσοκομείο που εργαζόταν»

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη για τον χαμό της 29χρονης ειδικευόμενης γιατρού.

Η κυρία Παγώνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο που είχε ως συνέπεια τον θάνατο της νεαρής γιατρού αλλά και την τραγική ειρωνεία, καθώς η άτυχη 29χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο που εργαζόταν.

«Ήταν φοβερός άνθρωπος, ένα πολύ καλό παιδί και πολύ καλή γιατρός. Σε μας μεταφέρθηκε στις 5 το πρωί νεκρή. Την έφεραν στο νοσοκομείο »Γεννηματάς», εκεί που εργαζόταν, που έτυχε να εφημερεύει κιόλας» ανέφερε στο MEGA η Ματίνα Παγώνη.