Στην Βέροια θα βρίσκεται αύριο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας τις περιοδείες στην περιφέρεια.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτών στην Κουλούρα και θα μιλήσει το απόγευμα στην Βέροια.

Ξεκινά έτσι ένα χάρτη πυκνών γεγονότων με κορύφωση το Συνέδριο που όπως ανακοίνωσε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-22 Μαΐου.

Η αυτό-οργάνωση ως καταλύτης της ενότητας-ανανέωσης και πολιτικής αυτονομίας είναι το πολιτικό τρίπτυχο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Μιλώντας χθες στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο κ. Ανδρουλάκης όρισε το πολιτικό πλαίσιο σημειώνοντας ότι «αυτή η παράταξη με όλους μαζί θα ξαναγίνει πρωταγωνιστής και αυτό είναι εθνικό καθήκον. Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανατρέψουμε το σημερινό πολιτικό συσχετισμό, που διχάζει και καθηλώνει την ελληνική κοινωνία. (…) Μαζί ανατρέπουμε κατεστημένα. Μαζί δίνουμε την ελπίδα. Μαζί κάνουμε την κοινωνία πρωταγωνιστή. Μαζί θα νικήσουμε.Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όταν η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι στην όχθη των νικητών. Κοιτώντας την όχθη των ηττημένων της συντήρησης, της αριστεράς και της δεξιάς».

Η ανακοίνωση χθες του Νίκου Χριστοδουλάκη ως επικεφαλής στο Ινστιτούτο In Social καθώς και του Ηλία Κικίλια στην θέση του συμβούλου της κοινοβουλευτικής ομάδας επί οικονομικών θεμάτων θεωρείται ότι εμπλουτίζουν τις ψηφίδες σε επίπεδο προσώπων στην Χαριλάου Τρικούπη.

Οι επόμενοι σταθμοί στο πολιτικό ημερολόγιο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι η μεγάλη θεματική εκδήλωση για την Υγεία που αναμένεται να λάβει χώρα στις αρχές Απριλίου στην Θεσσαλονίκη και η θεματική εκδήλωση για την Ενέργεια, πιθανότατα στην Δυτική Μακεδονία στα μέσα του επόμενου μήνα.