Οι δρόμοι οι οποίοι οδηγούν στους πλέον κοσμοπολίτικους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο είναι στρωμένοι με βαριά βελούδινα χαλιά. Τα τακούνια βυθίζονται μέσα στο ύφασμα, κάποια από αυτά «κολλάνε» εκεί, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η βοήθεια γεροδεμένων νεαρών που εργάζονται σε υπηρεσίες σεκιούριτι έτσι ώστε μια ωραία, sexy γυναίκα να… εξέλθει ανέπαφη από τον πολύτιμο velvet περίγυρο.

Ακριβώς όπως η Ριάνα που στη διάρκεια των νυχτερινών της εμφανίσεων «κόλλησε» στο χαλί, δίνοντας όμως έτσι την ευκαιρία όλα τα flashes να πέσουν στο άκρως εντυπωσιακό κολιέ του έλληνα διάσημου designer Νίκου Κούλη.

Ο υπερταλαντούχος Νίκος ζει επαγγελματικές, μεγαλειώδεις στιγμές με τα κοσμήματά του να λάμπουν από τον Λευκό Οίκο, τα πάρτι του Λος Αντζελες, μέχρι εκείνα στο Λονδίνο, το Μόντε Κάρλο, την Ερημο της Νεβάδα.

Η ζωή των ισχυρών του χρήματος μετά το lockdown μοιάζει και πάλι με κινηματογραφικό παραμύθι. Ταξίδια σε πανάκριβα spots της Νότιας Γαλλίας, της Γηραιάς Αλβιώνας και την Ερημο της Νεβάδας.

Στην έρημο της Νεβάδας, σε ένα σκηνικό που λάτρευε ο Μαντ Μαξ, θα «ταξιδέψουν» οι καλεσμένοι σε ένα big open air party. Το συγκεκριμένο πραγματοποιείται στην Αθήνα, και όχι στην πολύ μακρινή Νεβάδα. Είναι η «Ελληνική έκδοση» του Φεστιβάλ Burning Man από τα νεαρά μέλη της επιχειρηματικής οικογένειας Σγουμποπούλου.